StoryEditorOCM
ZabavaŽivot ide dalje

Slavilo se na premijeri: Glumac Momčilo Otašević prvi rođendan nakon razvoda proveo u odabranom društvu

Piše DV/ Gorana Banjeglav Perković, Gloria.hr
21. veljače 2023. - 13:28

Crnogorski glumac Momčilo Otašević jučer je proslavio 33. rođendan. Zvijezda serije "Kumovi" rođendan je provela na premijeri filma "Kaže se Čakovec" u društvu kolege Vladimira Posavca Tušeka, a pridružili su im se redatelj filma Vanja Nikolić i snimatelj Edib Ahmetašević, javlja Gloria.hr.

Podsjetimo, početkom siječnja je u ekskluzivnom intervjuu samo za Gloriju poznata glumica Jelena Perčin potvrdila da se ona i Momčilo rastaju. Crnogorski glumac od objave intervjua nije ništa komentirao, a po svemu sudeći to ni neće.

U braku su bili pet godina, a zajedno imaju dvoje djece.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece. Od prijatelja sam dobila bezuvjetnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom cijeli život i jako se dobro poznajemo i vjerujemo si. Svi su znali da odluku nisam donijela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jest nisam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav, nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila", rekla je Jelena za Gloriju.

25. travanj 2024 07:00