StoryEditorOCM
Zabavaon krivi sebe

Sjećate se Anite Kolovrat Narany, bivše supruge Ivice Đuzela? Brak im je započeo obiteljskom tragedijom, nisu izdržali

Piše SCENA SD
20. rujna 2023. - 21:40

‘Isplivale‘ su stare arhivske fotografije s otvorenja poznatog zagrebačkog kluba, a među uzvanicima je bila i Anita Kolovrat Narany, bivša supruga HRT-ovog novinara – Ivice Đuzela.

Anita je na događanje došla s muškarcem koji je nepoznat javnosti, a samo nekoliko tjedana prije, HRT-ovac je objavio kako se razvode nakon osam godina braka.

Ivica Đuzel izjavio je tada da je do razvoda došlo isključivo njegovom krivicom te da mu je žao što brak, koji je počeo njegovom obiteljskom tragedijom - nije uspio, piše Story.

image
Jure Mišković/Cropix/arhiva

Za Anitu je rekao da je prekrasna žena koja svojim ponašanjem ni u jednom trenutku nije ugrozila njihov brak, naglasivši da će i dalje ostati prijatelji jer su jako vezani.

Dalje u život

Medije je zamolio za razumijevanje u toj za njih iznimno teškoj situaciji te dodao da oboje kreću dalje kroz život koji su dosad obilježile obiteljske tragedije, velika bol, ali i jedna neizmjerna ljubav.

Naime, u automobilskoj nesreći koja se dogodila 2001. godine život su izgubili Ivičini roditelji, Mara i Ante Đuzel, a njegov brat Boris, šogorica Ivana i nećak Roko su bili ozljeđeni. Svi oni su se vraćali u Zagreb s vjenčanja Ivice Đuzela i Anite Kolovrat Narany.

Mediji su Narany, nakon razvoda od Ivice, povezivali s glumcem i redateljem Ivanom Mohenskim kojeg domaća javnost poznaje iz serije ‘Zabranjena ljubav.

Bračna drama s DJ-om

Anita se 2011. godine u crnoj vjenčanici udala za DJ-a Jerryja Ropera, a 2016. za Story je otkrila kako prolazi kroz bračne drame zbog razdvojenosti.

image


 

‘Rastajemo se i mirimo već pola godine. Oboje smo krivi, bračni problemi ne rješavaju se putem e-maila, WhatsAppa, FaceTimea i Skypea. Oboje očekujemo od onog drugog da poduzme više. Oboje smo povrijedili jedno drugo, padaju teške riječi‘, kazala je tada.

01. svibanj 2024 23:43