StoryEditorOCM
ZabavaUPS, NEZGODNO!

Severina doživjela teški peh na koncertu u Münchenu: ‘Frizura je pala na trećoj pjesmi, a hlače...‘

Piše DV
3. ožujka 2024. - 10:05

U prepunoj poznatoj minhenskoj dvorani "TonHalle" sinoć je koncert održala Severina. Sudeći po reakcijama publike i komentarima na društvenim mrežama bio je to velik događaj s fantastičnom atmosferom, dvorana je bila dupkom puna. Ipak, sve teklo baš glatko. Naim,e nakon nastupa pjevačica je na svojem profilu na instagramo s dosta zdravog humora ispričala što joj se dogodilo na pozornici, javlja jutarnji.hr.

"Guten Tag. Ovako sam izgledala sinoć prije koncerta u Münchenu; frizura je pala na trećoj pjesmi, a hlače su pukle na trinaestoj pjesmi. Ali osmijeh je bio postojan, do zadnje pjesme." poručila je Severina uz fotografiju na kojoj ima pink top na vezanje s potpismo Matije Vuice i crne hlače od vinila.

U drugom je detaljnije objasnila što se dalje događalo.

"Priča za laku noć... Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako, Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock‘n‘roll!", napisala je pjevačica.

24. svibanj 2024 18:14