StoryEditorOCM
Zabavanema idile

Severina brani sestri Marijani da priča s njihovom majkom? Druga sestra i zet je se odrekli zbog udaje za Srbina. Ovako je Zdenka govorila našoj novinarki: ‘Ona ima tužan život!‘

Piše Mozaik SD
14. travnja 2022. - 21:22

Severina je nedugo nakon što je okončala razvod s bivšim suprugom Igorom Kojićem navodno ušla u novi konflikt, ovaj put sa sestrom Marijanom, s kojom je donedavno bila u idiličnim odnosima, a sada joj navodno brani da viđa njihovu majku Anu, pišu 24 sata.

Pjevačica ima još jednu sestru, Zdenku, s kojom godinama nije u dobrim odnosima. Našoj novinarki prije sedam godina Zdenka Žunić je demantirala kako je sa suprugom bila prisutna na Severininom vjenčanju s Igorom.

Uzrujani zbog netočnih navoda u pojedinim medijima, objasnili su i razloge svoje javne reakcije.

- Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja - kazala je Zdenka koja živi u Turnju kraj Zadra.

image

Zdenka i Zdravko Žunić

Ante Cizmic/Cropix

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću - rekla je Severinina sestra.

Kad je Severina rodila sina njena sestra Marijana Popović s kojom je sada navodno u svađi za naše je novine govorila koliko je sretna.

SAVJET SESTRE MARE Rekla sam Severini: Odma ajde na drugo!

- Presretna mu tetka plete nakurnjak. Mislim da će mi pofaliti vunice... Ipak je on jedan dobar i podebeo muškarac kad smo ga ovako dugo čekali. Kod nas doma su se rađale samo curice. Najprije smo bile nas tri, a i sestra Zdenka i ja rodile smo kćeri. Ovo muško je Božji dar koji smo priželjkivale još 7. veljače, na rođendan našeg pokojnog oca. Ali nema veze što smo morali čekati... Nek’ je on nama živ i zdrav - kazala je Marijana,donosi Slobodna Dalmacija. 

image

Severina

Ranko Suvar/Cropix

Mediji su 2015. godine pisali kako su se sestre posvađale oko zemljišta u Splitu na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković te je očekivala da se i Severina uključi u sudsku borbu, no ona je rekla da je to ne zanima.

Tri sestre su rano ostale bez oca Severa Vučkovića koji je bio vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gdje je upoznao Anu iz Drniša, konobaricu u mliječnom restoranu kraj starog Hajdukova igrališta.

- Kad mi je otac umro i kad su mi ljudi slali telegrame, tad sam ih vrtjela po rukama i govorila mami: Sjetio nas se ovaj i onaj. Danas znam da je u takvim, najtežim trenucima, važna psihološka pomoć - rekla je jednom Severina koja nikad javno nije pričala o svađi sa sestrom Zdenkom, a po svemu sudeći više nije u dobrim odnosima ni sa sestrom Marijanom.

06. svibanj 2024 19:24