StoryEditorOCM
ZabavaSVE ZANIMA

Rozga je hit tema, svi analiziraju njeno mladoliko lice i što je radila. Uključila se i Ella Dvornik: Dobro, gospođo...

Piše dv
28. lipnja 2023. - 13:50

Jelena Rozga apsolutno je izdominirala na Melodijama Jadrana, gdje je oduševila publiku izvedbom moćne balade "Idi ti", donosi Slobodna Dalmacija.

No kad je Rozga u pitanju, ne analiziraju se samo stihovi koje pjeva "rupa u parketu" ili snaga njezina vokala, nego i odjeća koju je izabrala, styling, njezina frizura, mladolikost lica...

image
Joško Šupić/Cropix

Mladolikost Jelenina lica, čini se, posljednjih je dana posebno prisutna tema. Nema onoga koji nije komentirao kako izgleda "osvježeno, drugačije", kako je "nešto radila" i kako je to nešto "pun pogodak" ili "nije joj trebalo".

Kako bilo, na ovu temu se na Instagramu uključila i Ella Dvornik.

Rozga je, naime, objavila fotografiju s nastupa na Melodijama i napisala:

 "27 godina radim s obitelji Huljić, koja je za mene napisala velike pjesme, hitove, megahitove, ali "Idi ti" definitivno je jedna od najljepših, ali i najtežih koje sam otpjevala u svojoj karijeri. Vjekoslava, ti si najveći pjesnik. ‘Srce nakit ne voli, treba tebe, trebaš mu da preživi...‘ Cijelu pjesmu pogledajte na mom YT kanalu, a vi mi pišite koji vam je najdraži dio pisme".

Tu se uključila Ella, te napisala:

"Dobro, gospođo, je l‘ vi starite ikako? Ja ostarjela 32 godine, a ti ista otkad sam se rodila. Je l‘ ta Vjekoslava Huljić neke napitke isto radi uz stihove?".

Ellino je pitanje izazvalo brojne burne reakcije, znatiželjni će ih sami pronaći:

05. svibanj 2024 10:45