StoryEditorOCM
ZabavaSjećanje na zvijezdu

Rijetko viđene Kasandrine snimke: pjeva ‘Vilu Velebita‘, parodira ‘Dosjee X‘ i s ‘menadžerom‘ Dreletom potpisuje ugovor za ‘peglicu‘

Piše PSD
23. prosinca 2021. - 15:32

Nakon preranog odlaska Davorke Ručević Kasandre, pjevačice i dance zvijezde 90-ih godina, na društvenim mrežama dijele se njene najpoznatije pjesme kao što su "Nisi ti jedini na svijetu", "Sladoled" i druge, a obožavatelji i poštovatelji žale što joj je premala pažnja posvećivanja za života, donosi Slobodna Dalmacija.

image
Anonimna Davorka s daljinskim
Screenshot HTV

Hrvatska radio televizija objavila je snimke njenih emisija iz toga perioda. U njima Kasandra, ne samo najviša, nego i najveća tadašnja hrvatska dance zvijezda, govori o glazbi, pjesmama i stanju na sceni, priželjkujući, kao i gotovo svi devedesetih, bolju hrvatsku budućnost i pune dvorane.

Kasandra je s klapom izvela "Vjeruj u ljubav" i "Vilu Velebita", kao i "Only You", "Hit The Road Jack", "Feelings" i "La vie en rose"...

image
Slavna Kasandra u Davorkinoj sobi
 
Screenshot HTV

Između glazbenih brojeva teče priča koja se vrti oko plavokose, izblajhane Kasandre i anonimne, crnokose Davorke. U emisji se poigrava sa zvjezdanim statusom i anonimnošću. U skladu s duhom vremena gledaju se "Dosjei X", kroz prozor joj upada Papageno...

Kasandra i ekipa samokritički se poigravaju s alkoholizmom, pa i eskortom, kao i s malom zaradom za pjevanje. "Menadžer" Davor Dretar Drele s pretpotopnim mobitelom nudi joj ugovor na potpis koji bi joj za godinu dana trebao omogućiti "peglicu".

image
Kasandra s klapom 'Vjeruje u ljubav'
Screenshot HTV
Screenshot HTV

Humor je u duhu "Jel' me netko tražio", Kasandra je puno bolja pjevačica nego glumica, ali i normalna djevojka, kako navode u emisiji.

Tužna prigoda gledanja, odlazak prerpano otišle i zaboravljene pjevačke zvijezde, i podsjećanje na devedesete mogu vas držati vezane za ekrane.

Emisiju možete pogledati  ovdje.

25. travanj 2024 08:05