StoryEditorOCM
ZabavaINCIDENT U ZRAKU

Putnica napravila scenu u zrakoplovu Jet 2, snimka je obišla svijet. Pogledajte što joj je smetali i kako je pilota prisilila da prizemlji avion!

Piše dv
24. ožujka 2022. - 12:52

Nedavno je objavljena šokantna snimka svađe u zrakoplovu kompanije Jet2 nakon koje je avion, koji je vozio na ruti Manchester- Antalija morao prisilno sletjeti u Beču. 

Razlog slijetanja je bila bezobrazna žena koja je tijekom leta napravila skandal, vikala na avio osoblje i putnike a bilo je navodno i fizičkog napada.

Žena je u jednom trenutku postala bezobrazna prema stjuardesama zbog beba koje su plakale na letu te je čak i pljusnula druge putnike, kazao je jedan od svjedoka događaja, piše net.hr.

"Čula se buka, a potom je žena došla u prednji kraj zrakoplova. Bila je ljutita na kabinsko osoblje Jet2 i nije se željela smiriti. Bila je sve glasnija i agresivnija, unosila se ljudima u lice i vikala", kazao je svjedok te dodao da je žena radila probleme i u zračnoj luci i prije ukrcavanja.

Neki ljudi su rekli da je bila takva zbog beba koje su plakale u zrakoplovu. Jedan putnik je nešto rekao i potom ga je ošamarila. Muškarac se digao sa svog sjedala i pokušao ju je smiriti prije nego ju je odveo u stražnji kraj zrakoplova", nastavio je svjedok.

Tada je kabinsko osoblje donijelo odluku o prisilnom slijetanju u Beču. Navodno je žena i pri izlasku iz zrakoplova udarila još jednog putnika. Na kraju je let u Antaliju kasnio sat i 15 minuta, a kompanija se zbog toga ispričala putnicima, objavio je net.hr.

19. travanj 2024 18:18