StoryEditorOCM
ZabavaPLESALI I ZAINTRIGIRALi

Premda je ispala iz showa, svi pričaju o Domenici i Vilibaldu! Sve zanima ljubi li ipak prelijepa Korčulanka Vucinog sina nogometaša?

Piše PSD
16. svibnja 2022. - 09:05

Premda je ispala u sinoćnjoj emisiji i nije uspjela izboriti polufinale, pa ni finale, sinoć i danas svi pišu i pričaju o Domenici Žuveli, ali i o Vilibaldu Vuci!

S obzirom na činjenicu da je na početku showa obećala da će, dođe li do finala "Plesa sa zvijezdama", otkriti tko joj je misteriozni dečko, iznenadna i neočekivana pojava zgodnog nogometaša tatinog osmijeha potakla je brojne priče i nagađanja.

Kada ga je Maja Šuput predstavila na početku večeri kao Domenicinom prijatelja, rekla je i: "A šuška se da...", no zaustavio ju je Igor Mešin, a taj detalj je posebno zaintrigirao gledatelje.


"Moj gost je mladi gospodin Vilibald Vuco, jedini od mojih prijatelja koji je dovoljno lud da bi stao ispred kamere i plesao sa mnom u emisiji" - najavila ga je Korčulanka prije nastupa, a Igor je podsjetio gledatelje kako je ranije obećala da će, ako dogura do 10. emisije, otkriti svoj ljubavni status!

Vilibald je s Domenicom i Alanom plesao jive i pokazao da se, osim na nogometnom terenu, odlično snalazi i na plesnom podiju.


Dobili su 34 boda za nastup. Maja Šuput je pitala Domenicu ima li dečka i je li to Vilibald?

"Ja sam žena od riječi pa ću vam teška srca reći da imam dečka, ali nije on" - ustvrdila je lijepa pjevačica.

Ime Vilibalda Vuce dobro je poznato pratiteljima nogometnih prilika. Dvedesetšestogodišnjak je igrao u mlađim kategorijama Hajduka, nakon toga u Stupniku, Rudešu, drugoj momčadi španjolskog Alavesa, Hrvatskom dragovoljcu...

image
Duje Klarić/Cropix


"Otac mi samo kaže da se koncentriram na nogomet i naravno da mi daje savjete" - ispričao je prije tri godine Vilibald u intervjuu za Max!

image


 

Vojko Bašić/Cropix


Na pitanje kakve emocije nosi s Poljuda, tada je odgovorio:

"U Hajduku mi je bilo jako lijepo, tamo sam napravio prve nogometne korake. S njima sam se rastao u korektnim odnosima. Nikada nije bilo ni najmanjih problema. Nemam što skrivati da i danas navijam za Hajduk!

image

Vilibald Vuco kao dječak i mlada nada Hajduka: San svakog djeteta iz Dalmacije je bijeli dres i huk s tribina Poljuda

Mario Todorić/Cropix


A san svakog djeteta iz Dalmacije je bijeli dres i huk s tribina Poljuda. Naravno, i meni. Ne znam što će budućnost donijeti i hoću li ikada prema Hajduku. No, ne opterećujem se" - ispričao je tada mladić spretnih nogu i zaraznog osmijeha, po kojemu ne možete "faliti čiji je".

01. svibanj 2024 22:04