StoryEditorOCM
ZabavaPODRŠKA REPKI

Poznate Hrvatice se razodjenule za Vatrene: pogledajte kako su se Ecija i Maja pripremile za ‘užgati‘ od navijanja. Nives pozirala na krevetu u dresu i pitala jesu li spremni

Piše MOZAIK SD
1. prosinca 2022. - 17:39

Poznate hrvatske navijačice razodijenule su za današnju utakmicu Hrvatska – Belgija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, donosi Slobodna Dalmacija.

Ecija Ivušić dala je podršku Vatrenima fotografijom gdje je u bikiniju na kockice, a ima na sebi i šal i kapu.

Na nogama ima crne visoke čizme, a kao modni dodatak izabrala je nogometnu loptu i tako pokazala podršku hrvatskoj reprezentaciji.

Kažu joj obožavatelji da Instagram gori, hvale je da je predivna, a emotikone vatrica stavio joj je i suprug, bubnjar Goran Belošević.

Nives Celzijus pozirala je na krevetu u dresu i pita pratitelje jesu li spremni, a među komentarima pišu i da joj je vrh guza.

Maja Bajamić objavila je video u bodiju na kockice uz opis da piše opako dobru stvar. U komentarima joj fanovi pišu kako je zgodna, sexy, lijepa... i stavljaju emotikone srca i vatrica. 

Hrvatska i Belgija od 16 sati igraju susret 3. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru.

‘Vatrenima‘ je za prolaz u osminu finala dovoljan samo bod, dok Belgijcima treba pobjeda, jer s bodom mogu proći dalje samo u teoriji, odnosno ako Kanada pobijedi Maroko barem s tri pogotka razlike.

Hrvatska je u prvom kolu remizirala s Marokom (0:0), a u drugom kolu uvjerljivo pobijedila Kanadu (4:1), dok je Belgija pobijedila Kanadu s minimalnih 1:0, a onda izgubila od Maroka 2:0.

25. travanj 2024 10:08