StoryEditorOCM
ZabavaI DALJE ODUŠEVLJAVA

Poput ‘vatre u vodi‘: Knoll na plaži pokazala isklesanu liniju, objavila nekoliko fotografija i video

Piše L.G./Dv
28. siječnja 2023. - 19:50

Ivana Knoll očarala je pratitelje novom Instagram objavom za koju se skinula u minijaturni bikini i pokupila brojne pohvale. Objava je zaradila 288 tisuća lajkova i više od dvije tisuće komentara. Obožavatelji su je nazvali dokazom da bog postoji i poručili joj da je ovim prešla na sljedeću razinu, prenosi Jutarnji.

Manekenka se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva kad je pažnju privukla svojim odjevnim kombinacijama na utakmicama gdje je bodrila Hrvatsku. Stekla je i popularnost na društvenim mrežama te sad 3,6 milijuna ljudi na Instagramu prati njezin sadržaj.

U novoj snimci postavljenoj na Instagramu, Knoll se može vidjeti kako gleda u more dok joj valovi udaraju o noge. Njezina stražnjica u prvom je planu u oskudnom crnom kupaćem kostimu, zatim se okrene i pogleda u kameru. Knoll je u opis stavila emotikon koji namiguje, donosi Jutarnji.

Krenuli su se nizati brojni komplimenti na račun njenog izgleda. Opisali su je "vatrom u vodi", a jedan je korisnik napisao da je njena objava vrlo važna za čovječanstvo. Knoll svoje obožavatelje redovito časti raskošnim sadržajima otkako je otišla u SAD, nakon što je bodrila rodnu Hrvatsku tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

16. travanj 2024 15:20