StoryEditorOCM
ZabavaŠesta Konovizija sve bliže

Popularno natjecanje u pjevanju: Debitiraju dva konavoska mjesta, tri su veterana i jedan novi punopravni član izvan Konavala

Piše DV
6. studenog 2022. - 11:42

Na već šestoj Konoviziji, koja će se održati 17. veljače 2023. godine u hotelu Croatia u Cavtatu, nastupit će 16 mjesta koja će se boriti za laskavu titulu pobjednika natjecanja konavoskih mjesta u pjevanju.

Među mjestima koja će se predstaviti konovizijskoj publici, posebno se ističu Gabrili i Brotnice, koji će imati svoj premijerni nastup na Konoviziji. Društvo će im, osim domaćina Cavtata i branitelja naslova Grude, činiti i Čilipi, Duba konavoska, Komaji, Lovorno, Mikulići, Molunat, Obod, Pavlje brdo, Pridvorje, Vitaljina, Zvekovica te Dubrovnik koji je od ovog izdanja punopravni član konovizijske obitelji.

image

Konovizija bez letrike, revijalna ljetna večer

Vedran Levi

I dok Gabrili i Brotnice debitiraju, pa se njihovim nastupom broj mjesta koja su nastupila na Konoviziji – računajući i gostujuća mjesta – penje na 35, kako Poljice nemaju svog predstavnika istovremeno se broj mjesta koja su nastupila na svim Konovizijama smanjio na samo tri – Cavtat, Grudu i Pavlje brdo.

Na konovizijsku pozornicu nam se pak vraćaju pobjednici Konovizije 2019 Mikulići te Duba konavoska, koja je iste godine imala svoj prvi i dosad jedini nastup.

Predstavljanje kandidata počinje tijekom siječnja 2023. godine, a izvlačenje redoslijeda nastupa na rasporedu je 4. veljače 2023.

Pratite daljnje objave na našoj stranici i društvenim mrežama kako bi bili u toku sa svim vijestima i događanjima vezanima za Konoviziju 2023!

image

Nila Miličić Vukosavić i Sebastian Vukosavić, predstavnici Dubrovnika

Konovizija

Konačan popis sudionika:

Brotnice*, Cavtat, Čilipi, Duba konavoska, Dubrovnik, Gabrili*, Gruda, Komaji, Lovorno, Mikulići, Molunat, Obod, Pavlje brdo, Pridvorje, Vitaljina, Zvekovica.

* debitant

Broj nastupa:

6 – Cavtat, Gruda, Pavlje brdo

5 – Čilipi, Lovorno, Pridvorje, Zvekovica

4 – Komaji, Vitaljina

3 – Molunat, Obod

2 – Duba konavoska, Dubrovnik, Mikulići

1 – Brotnice, Gabrili

27. travanj 2024 06:55