StoryEditorOCM
ZabavaNosi Grašu na leđima

Popularni glazbenik zbog posebne tetovaže nagradio obožavateljicu: ‘Imaš doživotni ulazak na moje koncerte‘

Piše DV /JL
25. lipnja 2023. - 12:25

Da je Petar Grašo jedna od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj, ali i regiji, jasno je po rasprodanim koncertima, prepunim dvoranama i golemoj bazi fanova. A koliko strastveni mogu biti fanovi omiljenog pjevača, pokazala je jedna obožavateljica iz Slovenije. Kako piše jutarnji.hr,  Priču je Grašo otkrio na svojem službenom profilu na Instagramu.

"Maša je zatražila moj potpis na koncertu u Mariboru i rekla mi: ovo ću tetovirati. Ja sam se nasmijao, misleći da se šali i rekao - pošalji sliku", napisao je pjevač koji će večeras s Ninom Badrić, na festivalu Melodije Jadrana u Splitu premijerno izvesti njihov novi duet "Nemoj".

image
Paun Paunovic/Cropix

U objavi je dodao: "Nije se šalila". Maša mu je,naime, ubrzo poslala fotografiju svojih leđa na kojima su istetovirane riječi "Volim i postojim", a ispod je tattoo-majstor vjerno prenio pjevačev autogram.

Takvu predanost obožavateljice splitski glazbenik odlučio je nagraditi.

"Draga Mašo, imaš doživotne karte za moj koncert. Nadam se da ti neće biti teško nositi Grašu na leđima". napisao je pjevač. Njegova je objava izazvala mnoštvo komentara, a sudeći prema njima još je mnogo onih koji su spremni na koži, za sva vremena, zabilježiti ime svojeg idola.

03. svibanj 2024 06:36