StoryEditorOCM
ZabavaBUCO PENDE

Ponoćna serenada u petak u Sponzi

Piše PR
17. kolovoza 2023. - 12:17

Nakon rasprodanog koncerta u srpnju, Buco Pende vraća se u prostor palače Sponza kako bi još jednom očarao svoju publiku.

U petak, 18. Kolovoza s početkom u 22:30 Buco Pende ponovno će izvesti svoju Ponoćnu serenade. Prva serenada oduševila je publiku, a ovaj glazbeni put kroz vrijeme pruža priliku za vraćanje u ljepša i sretnija razdoblja.

“Kako sam po godištima vrsnik igara, prvi put ću otpjevati dvije pjesme posvećene umjetnicima koji su godištima svojim umjeteonstvom bogatili naš lijepi Grad. Dašto!”, istaknuo je Pende.

I druga Ponoćna serenada imat će goste. “Veselje mi je najaviti i krasnu mladu damu koja uspješno studira glazbu na zagrebačkoj akademiji. Uz ovu najavu hotio bi se zahvalit kolegi Kadrić Srđanu. On je sam izjavio da mu je bilo lako presložit svoj DNK iz rokera u šansonu, jer je od mladih dana volio moje pjesme. Dugo smo pripremali prvi nastup, ma mogu rijet, vajalo je. Srđan je uspio postić da gitara trankvilecom i đentilom pratnjom zagrli tekstove pjesama.”, kazao je Pende uz poziv da mu se pridružite u petak u Plači sponza.

Karte su u pretprodaji u poslovnici Globtoura na Stradunu, te u Sponzi na dan koncerta.

04. svibanj 2024 06:56