StoryEditorOCM
ZabavaTONI ŠĆULAC

Polugoli ‘Gospodin Savršeni‘ pozirao djevojkama, posebnu pažnju privukla njegova tetovažu na nadlaktici koja ima posebno značenje

Piše Dv
8. travnja 2022. - 11:02

Gospodin Savršeni, Splićanin Toni Šćulac, sinoć je, po naputku Antonije Blaće, morao pozirati djevojkama koje se u showu bore za njegovu naklonost.

Morao se svući i prekriti tek "rimskom togom", te s vijencem na glavi stati pred natjecateljice, koje su ga morale što vjernije dočarati na slikarskom platnu.

Splitski profesor fizike nije skrivao koliko mu je bilo neugodno, prebacivao se s jedne noge na drugu, pitao djevojke za sugestiju kako da se opusti...

Bez obzira na evidentnu nelagodu (bilo bi mu ugodnije da je naprosto legao na travu, i pijuckao opušteno), 31-godišnji je junak malih ekrana ipak svojim očito jako dobro u teretani isklesanim tijelom razgalio natjecateljice, a pažnju javnosti izazvao je i neobičnom tetovažom na nadlaktici.

Kako je Toni veliki ljubitelj tenisa, ispostavilo se da njegova tetovaža zapravo predstavlja simbol španjolskog tenisača Rafaela Nadala. 

Crna tetovaža koja podsjeća na rogove i inače je jedan od najprepoznatljivijih logotipa u teniskom krugu, pišu 24sata, i inače krasi Nadalove majice te sportsku opremu, a obožavatelji diljem svijeta već dugi niz godina kupuju odjeću s identičnim simbolom.

image

Rafael Nadal

AFP
20. travanj 2024 06:33