StoryEditorOCM
ZabavaŠTO JE OČEKIVALA?

Pogledajte urnebesni video u kojem bakica eksperimentira s Coca-Colom, njezino iznenađenje oduševljava: ‘Čija je ovo baka? Radi ono što nama brane mame‘

Piše Mozaik SD
10. studenog 2022. - 11:05

Svi (ili ne baš svi) znamo što će se dogoditi kada u bocu Coca Cole ubacimo mentol bombon. Ovaj ‘eksplozivni eksperiment‘ neko je vrijeme bio glavni trend na društvenim mrežama u kojemu su se svi mladi htjeli okušati.  

Poznato je da starija generacija nije ‘luda‘ za društvenim mrežama, zbog čega često ne drže korak s online trendovima. Tko se često s trendovima susreću slučajno i mnogo kasnije od njihovog otkrića, što definitivno ne ublažava njihovo oduševljenje.

Primjer ovome je bakica koja je postala viralna na Instagramu radeći ovaj nekoć popularni eksperiment. Ne znamo točno je li pokušavala saznati što će se dogoditi ubacivanjem više mentola u Coca Colu ili je htjela ‘svoje‘ otkriće podijeliti sa svijetom, ali jedno je sigurno: njezino iznenađenje oduševljava.

Urnebesni video prikupio je preko 250.000 lajkova, a dok su se neki pitali što je baka točno očekivala, drugi su se pošteno nasmijali:

- Pogledao sam ovo 10 puta koliko je smiješno, napisao je Instagramer uz emotikone smijeha.

- Ovo me podsjeća na neka bola vremena, tvrdio je još jedan komentar.

- Čija je ovo baka? Radi stvari na koje su nas upozoravale naše mame, dodao je još jedan korisnik Instagrama.

- Kauč je pokojan, nije baš mislila na sebe koja će to morati očistiti, bio je zabrinut jedan korisnik.

04. svibanj 2024 00:25