StoryEditorOCM
ZabavaNAKON ‘SVIRKE‘ NA WIMBLEDONU

Pogledajte kako je Novak Đoković na otočiću pokraj Korčule zasvirao na skupocjenoj violini, a iza svega stoji ime jako dobro poznato Dubrovčanima

Piše B. L.
8. kolovoza 2024. - 09:47

Zanimljivu crticu poslao nam je čitatelj s otočića Vrnika pokraj Korčule, otočića koji se godinama profilirao kao ljetno utočište, ugodno skrovište za bogate, slavne i uspješne. Posjetili su otočić i u njemu uživali Severina, Beyoncé, Jay-Z, Luka Modrić... U tom nizu stao je i srpski teniski as Novak Đoković koji svoju zlatnu olimpijsku medalju slavi upravo na krajnjem jugu Hrvatske. 

Novak Đoković zlato iz Pariza odlučio proslaviti u Dubrovniku, teniski as ne može bez hrvatskog juga

- Julian Rachlin i njegova supruga Sarah McElravy su u čast olimpijskog pobjednika Novaka Đokovića, njegove supruge Jelene i djece Stefana i Tare priredili kratki koncert u crkvi na Vrniku. Veliko je priznaje i čast da je olimpijski pobjednik i jedan od najvećih sportaša svijeta odmah nakon ‘najvećeg sportskog uspjeha u karijeri’ izabrao hrvatski jug i Korčulu za svoj odmor. Proteklih mjeseci Đoković je svoje pobjede slavio oponašajući sviranje violine u znak potpore svojoj kćeri Tari koja je počela svirati. Maestro Rachlin i njegova supruga su to posebno zapamtili i u znak zahvalnosti priredili su ovu nezaboravnu večer. Koncert je po tradiciji bio otvoren za sve škojare i posjetitelje Vrnika. Vrnik je te noći postao nastavak nikad prežaljenog dubrovačkog festivala Rachlin & Friends. Nakon koncerta Novak Đoković je uz budno oko maestra Rachlina i sam zasvirao na jedinstvenoj Stradivarijevoj violini..., istaknuo nam je naš sugovornik. 

08. rujan 2024 21:28