StoryEditorOCM
ZabavaOD IDUĆEG PONEDJELJKA

Počinje kulinarski show: dubrovačka ekipa natječe se u Večeri za 5

Piše dv
23. siječnja 2023. - 20:55

Najpopularniji domaći kulinarski show vraća se s novim epizodama! ‘Večera za 5 na selu‘ od 30. siječnja od 20.15 sati na RTL-u gledateljima ponovno servira vrhunsku televizijsku poslasticu, a s novim nastavcima kreće iz Dubrovnika.

Petero kandidata, kuhara amatera, zaljubljenika u dobru hranu i gastro kreativaca iz različitih dijelova Hrvatske svakog tjedna odmjerava svoje kulinarske vještine s ciljem da postanu natjecatelj s najviše osvojenih bodova za gostoprimstvo, kreativnost i umijeće u kuhanju. ‘Večera za 5 na selu‘ nepromijenjenim konceptom iz sezone u sezonu privlači nove gledatelje, a neprekidni fenomen popularnosti najdugovječnijeg domaćeg kulinarskog showa jedan je od rijetkih slučajeva u našem televizijskom eteru.

Kandidati iz Dubrovnika i okolice oduševili su gledatelje svojim kulinarskim vještinama, slogom i ‘gosparskim‘ ponašanjem pa će biti zanimljivo pratiti kako će se snaći nova dubrovačka ekipa u ‘Večeri za 5 na selu‘. Zanimljiva dubrovačka petorka prva će pokazati voli li više tradiciju ili su skloni eksperimetiranju s novim okusima, a među njima su Dubravko, Keti, Semra, Katija i Marko. Dubravko Bautović ima 62 godine po zanimanju je glazbenik. Uz glazbu, kojoj je posvetio veliki dio života, obožava spravljati mediteransku i istočnjačku kuhinju te za sebe kaže da je jedan od najpoznatijih dubrovačkih ‘galebara‘. Portirka Keti Ćorvila ima 48 godina i obožava delicije iz mediteranske kuhinje. Dolazi iz Mokošice te radi u Domu zdravlja. Za sebe će reći da je komunikativna, a prijatelji je opisuju i duhovitom te iskrenom. Semra Bogdan ima 39 godina, a po zanimanju je kuharica. Preferira mediteransku kuhinju. Voli se dobro zabaviti, a svoj posao u ugostiteljstvu obožava. Frizerka Katija Guljelmović ima 49 godina i dolazi iz Župe dubrovačke. Ljubiteljica je tradicionalne i mediteranske kuhinje, vlasnica je OPG-a na kojem s obitelji uzgaja masline te se bavi i iznajmljivanjem vila. Za sebe će reći da je vedrog duha. Najmlađi kandidat dubrovačkog tjedna dolazi iz Kantafiga! Marko Dragojević ima 23 godine, a po zanimanju je medicinski tehničar. Kuhanje mu je velika strast, posebno kada su u pitanju mediteranski i vegetarijanski specijaliteti. U slobodno vrijeme voli putovati i družiti se s prijateljima na večerama koje rado spravlja.

Među najgledanije ekipe u povijesti ‘Večere za 5 na selu‘ ubraja se legendarna dubrovačka ekipa. Hoće li nova ekipa iz Grada uspjeti nadmašiti nezaboravni tim iz snova - gledatelji će moći provjeriti u novim epizodama ‘Večere za 5 na selu‘ od 30. siječnja od 20.15 na RTL-u!

05. svibanj 2024 08:04