StoryEditorOCM
ZabavaZA DLAKU

Planinar je na vrhu planine naišao na divljeg medvjeda. Pogledajte kako se obranio od zvijeri: ‘Vikao sam, udarao medvjeda šakama i udario ga nogom...‘

Piše dv
19. listopada 2022. - 18:48

Na društvenim se mrežama pojavila snimka na kojoj je planinar iz Japana došao u blizak susret s medvjedom, donosi Slobodna Dalmacija.

Naime, planinar se penjao po planini Futago, kada se najednom kraj njega stvorio medvjed. Životinja je planinara počela napadati, a on se branio urlicima i udarcima, što mu je na kraju i uspjelo jer se životinja povukla. Sukob je na sreću prošao bez ozljeda, a planinara je situacija vidno prestrašila.

Kasnije je snimku obračuna podijelio na YouTubeu i poručio: - Medvjed me napao s leđa dok sam silazio sa stjenovite litice na planini Futago. Strah se ubrzo pretvorio u adrenalin, pa sam vikao, udarao medvjeda šakama i udario ga nogom. Gledajući video, čini se da me medvjed napao kako bi obranio mladunče. Naišao sam na njihov teritorij, što je moja krivnja, ali napali su me, pa sam se morao obraniti. Kao mali sam trenirao karate, ali sada volim mješovite borilačke vještine, što mi je vjerojatno pomoglo u obrani.

28. travanj 2024 14:01