StoryEditorOCM
ZabavaVLAHO ARBULIĆ U PREKRŠAJU

Partner Tatjane Dragović na motoru vozio njihovu sedmogodišnju kćer i sve snimao kamerom

Piše Lada Novak Starčević/jl
24. kolovoza 2022. - 20:10

Pjevač Vlaho Arbulić (32) danas je na Instagramu objavio video na kojem se vozi na motociklu sa svojom sedmogodišnjom kćeri Luce, što je iznenadilo njegove pratitelje budući da je poznat kao izuzetno brižan otac, piše Jutarnji list.

Djevojčica sjedi iza njega, a motocikl je u brzini na dvosmjernoj cesti kojom prolaze automobili. Dok u pozadini svira hit Cindy Lauper ‘Girls just wanna have fun‘, Vlaho i djevojčica gledaju u kameru koja je pričvršćena za upravljač vozila.

image

 


Vlaho Arbulić s kćeri

 

Facebook/screenshot//

Iako oboje propisno nose kacigu, bitno je napomenuti da se djeca ne smiju voziti na motociklu. Zakonom o sigurnosti prometa na cestama propisano je da se dijete mlađe od 12 godina ne smije prevoziti na mopedu i motociklu.

Novčana kazna koja je predviđena za nepoštivanje odredbe iznosi 500 kuna, no odredbe nisu same sebi svrha, već je njihov primarni cilj prijevoz djece na siguran način te spašavanje njihova života u slučaju prometne nesreće.

Vlaho je trenutno u Konavlima, odakle je rodom, a ovog ljeta je odmarao i u Grčkoj. Glazbenik na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života, a glavna zvijezda je često njegova kći, koju ima s partnericom Tatjanom Dragović s kojom je nedavno proslavio devetu godišnjicu veze.

Arbulića smo zamolili za komentar, ali još nije odgovorio.

27. travanj 2024 13:24