StoryEditorOCM
Zabava‘Ulicama našeg Grada‘

Ovaj tjedan donosi pregršt zanimljivih događanja, evo što vas očekuje

Piše K. F.
12. kolovoza 2024. - 13:48

Ovaj tjedan donosi pregršt zanimljivih događaja ‘Ulicama našeg Grada‘. Večeras, ponedjeljak, 12. kolovoza, u 21 sat na rivi otoka Lopuda, u sklopu Lopudskog ljeta, bit će izvedena popularna predstava Mara i Kata. Ispred Kneževog dvora u 22 sata klapa Poklisari nastupit će u okviru programa ‘Ulicama našeg Grada/Serenada Gradu‘. U srijedu, 14. kolovoza s početkom u u 22 sata, Uvala Lapad ugostit će klapu Maestral, a istog dana u 20 sati, na otoku Lopudu, Plesni studio Baletissimo izvest će balet Lopudska sirotica. U Orašcu, ispod platana, u 22 sata u srijedu održat će se koncert Borisa Oštrića u sklopu Oraškog ljeta.

image

Plakat Boris Oštrić

Tzgd/

U četvrtak, 15. kolovoza s početkom u 22 sata, ispred Kneževog dvora nastupit će klapa Kaše. Dan nakon, 16. kolovoza donosi dva zanimljiva događaja. U Uvali Lapad u 22 sata Kvartet Taliri će nastupiti u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada‘, dok će na otoku Lopudu, u crkvi sv. Nikole, u 21 sat biti održan klavirski recital Mie Elezović u okviru Lopudskog ljeta.

Subota, 17. kolovoza bit će ispunjena raznovrsnim događanjima. U Uvali Lapad od 16 do 22 sata održat će se Dubrovnik Vinyl Fair, kojeg organizira Udruga Dubrovnik 33/45, dok će u 21 sat na otoku Lopudu nastupiti grupe Rokolomotiva i New Gondoliers. U 22 sata u Uvali Lapad klapa Pučki pjevači izvest će svoj repertoar u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada‘.

U nedjelju 18. kolovoza, Dubrovnik Vinyl Fair nastavit će se od 10 do 14 sati u Uvali Lapad. Navečer u 22 sata ispred Kneževog dvora, klapa Subrenum zaključit će ovaj tjedan svojim nastupom u sklopu ‘Ulicama našeg Grada/Serenada Gradu‘. Iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika pozivaju sve građane i posjetitelje da se pridruže spomenutim događanjima i uživaju u bogatom ljetnom programu.

15. rujan 2024 14:37