StoryEditorOCM
ZabavaPa zar opet!

Ova žena se po sedmi put pojavljuje u showu ‘Ljubav je na selu‘, kaže da je ne brinu negativni komentari

Piše dv
4. kolovoza 2023. - 15:23

Deset novih zanimljivih farmera iz svih dijelova Hrvatske spremno kreće u ljubavnu avanturu u novoj sezoni najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj. Upravo njima pisale su jednako osebujne dame, a među njima će se ponovno naći neka dobro poznata lica, donosi Slobodna Dalmacija.

"Gledatelji to ne mogu shvatiti. Kada gledam emisiju u kojoj ne sudjelujem, onda mi je žao što nisam tamo. Emisija ‘Ljubav je na selu‘ donijela mi je sve lijepe i dobre stvari u životu", komentirala je prošle godine kandidatkinja Ines Petrić koju gledatelji showa itekako dobro znaju, piše RTL.

image

PRIVATNI ALBUM

A da su sve karte uistinu otvorene kad je riječ o ponovnom dolasku pred kamere RTL-ova showa, ova je atraktivna crnka potvrdila prijavom i u novu, 16. sezonu. Naime, Ines će svoju ljubavnu sreću pred kamerama ‘Ljubav je na selu‘ loviti čak sedmi put!

Ovu su Zagrepčanku gledatelji prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U internacionalnoj sezoni njezin je odabranik bio Australac Jack Vukoja, a u 12. sezoni na svojoj ju je farmi u Konjicu ugostio i Hakija Špago. Posljednji put gledatelji su je mogli vidjeti u 14. sezoni, kada je bila na farmi Krunoslava Pavlakovića, s njim je čak išla i na romantično putovanje, no svoj odnos ipak nisu uspjeli podići na višu razinu.

image

R T L

Nakon što nitko od spomenutih farmera nije uspio osvojiti njezino srce, Ines je odlučila napisati još jedno ljubavno pismo. Jasne ciljeve si je postavila, a titula rekorderke, ističe, itekako joj je draga.

"Mene je ovaj show stvorio i na tome sam zahvalna. Bila bi apsolutna laž kad bih rekla da mi titula rekorderke ne laska, po tome se vidi moja upornost, moj čvrsti karakter - kad si odredim cilj, ništa me ne može spriječiti da ga ne ostvarim, nikada ne odustajem niti se predajem. To su ti kameni geni", govori Ines i nastavlja: "Broj sedam mi je uvijek bio dobar broj, vjerujem da ću ući među tri djevojke koje idu na farmu i ako do toga dođem, ja ću već biti sretna tako da se nadam da ću uspjeti u svojim namjerama."

image

R T L

Ines za sebe kaže da je vesela, optimistična, iskrena i otvorena, ponekad tvrdoglava, obožava fitness, zdrav način života i modu, a kao jednu od svojih glavnih karakteristika ističe činjenicu da nikad ne ide ispod svojih kriterija. Kod muškaraca, kako kaže, prvo primijeti oči, posebno voli smeđe, a važna joj je obostrana energija, odnosno onaj prvi ‘klik‘.

"Ako to osjetim, osobi odmah dam šansu. Vjerujem u sudbinu, prvi dojam i energiju. Ako toga nema, ništa me ne može nagovoriti da ikoga pustim blizu sebe, takva sam osoba", ističe Ines.

image

PRIVATNI ALBUM

U svom sedmom pojavljivanju u showu Ines obećaje da će ostati vjerna sebi, no kako priznaje, sada je ipak malo ozbiljnija te se nada da će i farmer kojemu je pisala to primijetiti. Njezin pristup bit će - tih i ozbiljan. Obitelj i prijatelji je, ističe, podržavaju, a na negativne se komentare ne osvrće.

Kojeg će farmera ovaj put pokušati osvojiti i hoće li uspjeti biti odabrana za odlazak na farmu na kojoj će se razvijati nove emocije i iskrice, gledatelji će doznati ove jeseni u novoj, 16. sezoni showa ‘Ljubav je na selu‘ na RTL-u.

01. svibanj 2024 23:45