StoryEditorOCM
Zabavajeste li spremni?

Ova tri horoskopska znaka u kolovozu će se zaljubiti kao nikada do sada: strasti će biti jako uzavrele

Piše Dv
7. kolovoza 2023. - 10:00

Ljubavni horoskop za kolovoz otkriva koji će se znakovi zaljubiti kao nikada do sada.

Ovan

Ljubav i novac često idu zajedno (Venera vlada oboma), iako volimo misliti da nisu. Ovnovima se ova povezanost posebno može dogoditi tijekom kolovoza - financijske poteškoće mogu vas spriječiti da s partnerom odete na odmor i obnovite medeni mjesec koji vam je prijeko potreban.

Pokušajte ne svaljivati ​​krivnju na partnera što ste se našli "u škripcu" i umjesto da se uzrujavate, pronađite kreativne načine da uživate zajedno bez ikakvih troškova. Romantične šetnje, izlet do obližnjeg jezera ili rijeke, gdje možete ići na biciklima, večera na terasi, uz svijeće i ugodnu glazbu – postoji mnogo načina za rasplamsavanje strasti i produbljivanje veze koji nisu povezani s troškovima, piše zena.blic.rs.

Naravno, novac može biti faktor koji će vam odvući pažnju čak i ako ste slobodni ili ste se tek počeli viđati s nekim - cijena izlaska može vas navesti da vjerujete da nećete ni upoznati nikoga, kada ne možete ići na "zabavu". No, čovjek mora živjeti punim plućima, bez obzira na okolnosti, stoga pronađite zadovoljstvo u malim stvarima. Učlanite se u sportski klub ili udrugu koja organizira aktivnosti koje vas zanimaju, dogovorite druženje u parku i predložite šetnju, posjet umjetničkim galerijama, razgledavanje fasada i izloga...

Bik

Puni ste energije i romantičnog zanosa koji vas, međutim, može uvesti u rizike i komplikacije s kojima se do sada niste susreli i s kojima ćete se teško nositi. Da, to je avantura izvan partnerskog odnosa, u koju možete uletjeti s kolegom, ili starim znancem (bivšim partnerom), koji se može iznenada pojaviti na način koji ne najavljuje opasnost.

Nevjera može biti potaknuta željom za intenzivnim senzacijama i osjećajima, kojih više nema u vezi, u kombinaciji s ljutnjom na partnera jer ne obraća dovoljno pozornosti na vaše potrebe i želje (čega možda niste ni svjesni). Budite vrlo oprezni, ova vrsta uzbuđenja je dvosjekli mač s oštricom, ponos.

Ako ste sami, teško ćete se suzdržati od površnih susreta i prolaznih avantura – dakako, nikome ne dugujete objašnjenje za svoje ponašanje, ali ćete i sami biti odgovorni za svoje nezadovoljstvo. Budite jasni sami sa sobom i napravite razliku između požude i želje za emocionalnim ispunjenjem i strasti, kako se ne biste uvjeravali da pronalazite ovo drugo, a zapravo dobivate samo ono prvo. Kada znate što želite, možete svjesno odlučiti hoćete li pristati na manje od toga ili odlučiti da vam (još jedno) takvo iskustvo ne treba.

Blizanci

Planetarna energija u kolovozu nije vam baš naklonjena – osjećate se umorno i razdražljivo, skloni ste se živcirati zbog svake sitnice, a tolerancija vam je na nuli. Možda je vrijeme za baciti i počistiti nakupljeni emocionalni otpad, ali partner nije siguran spremnik!

Zvijezde savjetuju kretanje i promjenu mjesta i atmosfere - uz more ili bazen, opušteni u ležaljci, s hladnim pićem u rukama, bit ćete manje skloni zamjeriti partneru, a dovoljno opušteni da cijenite trenutke povezanost i uživanje. U novoj vezi možete pretjerati u ispunjavanju svake partnerove želje i doživjeti emocionalno sagorijevanje – a zajednički odlazak na godišnji odmor najbolji je lijek za to!

Ako ste sami, težit ćete ostaviti društvo na miru (dopustiti da ih netko drugi zabavlja) i povući se kako biste uživali u svom miru i udobnosti. Iskoristite ovu introspektivnu fazu da razmislite o svojim potrebama i njihovoj promjenjivoj dinamici, kao i o tome što stvarno želite od veze, kakvu osobu želite i kako se želite osjećati u njenoj blizini. Možda ćete shvatiti da usamljenost nije nedostatak partnera, već stil života koji vam u ovom trenutku najviše odgovara. Jednostavno, sami ste sebi najbolja tvrtka. Ako je tako, opustite se i uživajte dok druga polovica vaše dualne prirode ne prevlada i dok se vaši zahtjevi i potrebe ne promijene.

Rak

Ako vam je netko jednom rekao da morate naučiti biti sebični, sada se možete naći usred lekcija, predavanja i ispita iz ovog područja. To vjerojatno samo znači da vam je potrebno malo više samozastupanja, malo čvršće granice s drugima (oni se imaju tendenciju pretjerano oslanjati na vas) i malo više ravnodušnosti prema njihovom nezadovoljstvu vašim pokušajem da se izmaknete.

Možda ste u modu "sad malo ja" ili "sad malo ti" u smislu da svom partneru želite biti glavni i važni i ne pada vam na pamet svađati se oko bilo čega, jer na njemu je red da vam pokaže koliko mu je također stalo da uloži malo više u vezu. Nije sigurno dokle će vas ovakav stav dovesti, ali pokušajte, imate pravo!

Ako ste slobodni, možete se osjećati usamljeno i primijetiti parove na svakom koraku. Činit će vam se da su se svi zaljubili ovog ljeta, samo ste vi uskraćeni za ovo iskustvo o kojem vam ovisi život. Da, naravno da ne ovisi o vama, ali vjerojatno vidite smisao - smanjite dramu i preozbiljno shvaćanje sebe, jer to zapravo sami stvarate. Oni koji vas poznaju jednostavno više nemaju snage popuštati vašoj ćudi, niti isticati vašu egocentričnost, maskiranu žrtvom. Izađite iz svoje ljušture i pokažite ranjivost, i povećat ćete svoje šanse da doživite nešto stvarno i istinito.

Lav

U partnerskim odnosima dolazi razdoblje jasnoće – svi prethodni nagovještaji, signali koje ne samo da niste znali protumačiti, nego niste bili ni sigurni da ste ih primili, svi suptilni nagovještaji konačno dobivaju jasne konture i postaju očiti. Nešto će vas brinuti, nešto će vam donijeti olakšanje, a nešto vam se nikako neće svidjeti – i o svemu tome trebate porazgovarati s partnerom, što otvorenije, iskrenije i smirenije. Jasna i smirena komunikacija može pomoći partneru da sam sebi razjasni neke stvari, da čuje sebe, ali i vas. Zajedno možete sklapati nove dogovore, pomicati granice i urediti svoj odnos kako vama odgovara.

Ako ste sami, možete se osjećati kao da ste strastveno zaljubljeni, iako predmet vaše strasti nedostaje. Inspirira vas izvorni element, crpite energiju iz sunca i osjećate se nezaustavljivo i nepobjedivo. Usmjerite svoju energiju u neko kreativno područje, umjesto da zbunjujete ljude oko sebe svojim pretjeranim entuzijazmom, koji se može pogrešno protumačiti. Također, izbjegavajte upasti u zamku vlastite strasti i uložiti svoje osjećaje u neadekvatnu osobu, samo zato što vam se divila na način na koji najviše volite.

Djevica

Sklad u partnerskom odnosu može oslabjeti zbog uobičajenih stvari koje se događaju svim parovima, a koje se jednom riječju nazivaju - realnost. Ako se vatra među vama ugasila, partnera počnete uzimati zdravo za gotovo, a romansa je u drugom planu, to se neće promijeniti samo od sebe. Trebate se malo potruditi da zaiskri i izađete iz rutine čiji je komfor počeo uzimati danak. Romantično putovanje, zajednički odmor ili samo odlazak na izlet ili na neki zanimljiv događaj, može vas dirnuti i potaknuti da više uživate u bliskosti koju oboje osjećate.

Ako ste slobodni, očekuju vas burna i intenzivna događanja tijekom kolovoza. Imat ćete priliku steći dragocjeno iskustvo u stvarima srca, ali i u tjelesnom doživljaju ljubavi. Romansa koja se može započeti na odmoru ili s nekim tko je došao na odmor može vam uljepšati kraj ljeta, čak i ako ne preživi iskušenja stvarnog života. Više ćete biti zahvalni i sretni zbog onoga što ste doživjeli, nego zabrinuti zbog (ne)mogućnosti nastavka veze ili održavanja na daljinu.

Vaga

Harmonično Sunce u Lavu pozitivno utječe na samopouzdanje, potičući oprezne Vage na hrabre akcije. U partnerskim odnosima to može značiti otvoreniju i iskreniju komunikaciju, otvaranje bez brige o tome kako će vas partner razumjeti i hoće li mu biti neugodno zbog vaše ranjivosti.

Ako ste imali problema s izražavanjem dubokih osjećaja ili s uopće povezivanjem s njima, sada ćete biti nadahnuti da izrazite nježnost i strast koju osjećate, kao i svoje nezadovoljstvo i brigu oko stvari koje vam se ne sviđaju ili ne razumijete. Imate sve šanse da u kolovozu produbite i učvrstite svoju vezu i uspostavite sklad i bliskost o kojoj sanjate.

Ako ste sami, bit ćete dobrodošli u svakom društvu i ostavit ćete snažan dojam. No, netko će također ostaviti snažan dojam na vas i emocije vas mogu preplaviti, a da to uopće ne očekujete i ne vidite.

Neke Vage će se zaljubiti prvi put u životu, neke će se konačno ponovno zaljubiti, neke će dobiti očekivanu bračnu ponudu - emocije će sigurno biti uzburkane, a vaše srce preplavljeno ljubavlju i zahvalnošću. Da biste u potpunosti uživali u onome što se događa, pustite da stvari idu svojim tijekom, odbacite sve kalkulacije i kontrole i sve konvencionalne okvire – neka je divlje, neka je ludo, neka je neshvatljivo, radujte se!

Škorpion

U kolovozu možete doživjeti prekretnicu u partnerskim odnosima, a to može značiti različite stvari - podizanje odnosa na višu razinu, veću bliskost i razumijevanje, više odgovornosti i obaveza, konačno prihvaćanje onoga što odnos zapravo jest. Ljubavni "preporod" moguć je u dugim vezama, kao i u onima koje su tek započete, no moguća je i spoznaja da je veza potrošena, da više nemate što ponuditi jedno drugome i da je najbolje raskinuti gore.

A možda vas sama pomisao da možete prekinuti vezu potrese iz temelja i navede na duboko samopreispitivanje i odlučnost da se borite za ono što vam je važno. Sigurno će biti burno, uzbudljivo, možda i zastrašujuće, ali vam sigurno neće biti dosadno.

Ako ste slobodni, konačno možete uspjeti doći do nekoga tko vam se sviđa već duže vrijeme i možete dobiti vrlo opipljive povratne informacije kojima ste se možda prestali nadati.

Što se promijenilo? Možda ste se bolje upoznali, ili ste prestali s pritiskom i očekivanjima, pa je druga osoba osjetila olakšanje i kada se više nije morala "braniti", shvatila je da joj nedostaje napetost koju je osjećala u vašoj prisutnosti. Što god se događalo, imat ćete priliku promatrati tijek nekih započetih odnosa, usmjeriti ga u željenom smjeru, uskočiti u čamac i s nekoliko poteza pokrenuti stvari – a zatim se prepustiti struji.

Strijelac

Jačaju partnerski i obiteljski odnosi, a s njima i osjećaj odgovornosti i želja za ulaganjem u partnerski odnos. Htjet ćete da sve potrebe voljene osobe budu zadovoljene, a nastojat ćete ispuniti i njene želje i hirove, iako od vas neće tražiti ništa. Svaki trenutak koji provedete zajedno bit će kvalitetno zajedničko vrijeme, a vaša briga i briga imat će snažan učinak, koji ne mora nužno biti samo pozitivan.

Druga osoba može biti stvarno zabrinuta zbog vaše predanosti, ako to nije ono na što je navikla – pomicanje granica u intimnosti može biti neodoljivo i zastrašujuće te izazvati strah od pretjerane privrženosti. Tako ćete voditi beskrajne razgovore o tome kako se osjećate i kako se želite osjećati, usklađujući svoje želje i očekivanja.

Ako ste sami, poželjet ćete se zaljubiti, ali nećete biti skloni prepustiti se fascinaciji. Morate upoznati nekoga za koga doista osjećate da je vaša srodna duša kako biste u potpunosti uživali u romantici. Spremni ste se otvoriti, predati i posvetiti sebi, no može se pokazati da vam se u ljubavnom smislu nude samo površni susreti te da svoju čežnju i osujećenu strast uložite u ostvarenje svojih snova na drugim područjima života.

I to će vam stvarno uspjeti! Neki slobodni Strijelci, međutim, mogu prevaliti najveće udaljenosti u skokovima i granicama - od usputnog poznanstva do priprema za vjenčanje, a sve unutar vremenskog okvira od četiri tjedna u kolovozu.

Jarac

Opušteno raspoloženje vlada kod Jarčeva u partnerskim odnosima. Možda ste malo tolerantniji prema partnerovim "bubicama" i "žutim minutama", možda ste naučili ne shvaćati sve preozbiljno i ne nasjedati na sve, a možda se vaš partner malo više trudi oko vas. A možda je oboje. Sve u svemu, uživali biste u zajedničkom odmoru, nekom egzotičnom mjestu gdje ste jedno drugome najbolje društvo i gdje ne morate raditi ništa osim opuštanja i zabave.

No, poslužit će odlazak na izlet, romantične večere u vlastitoj kuhinji ili bilo koja aktivnost u kojoj oboje uživate i koja vas zaokuplja i krećete. Kad se udružite oko nečega, razvijate onu timsku atmosferu koju oboje najviše volite.

Ako ste slobodni, početkom kolovoza možete upoznati zanimljivu osobu koja će vas natjerati da preispitate svoje vrijednosti i proširite svoje horizonte. To je netko tko se neće jednostavno uklopiti u vaše ideje i očekivanja, već će izazvati svaki djelić onoga od čega su vaše ideje i očekivanja sastavljena. Imate jedinstvenu priliku prepoznati svoje obrasce i izaći iz njih, što vam možda neće biti ugodno, ali će biti vrlo uzbudljivo. Skloni ste staviti sebe na prvo mjesto, vjerujući da slijedite preporuke za brigu o sebi, ali sada po prvi put možete doista razumjeti što znači voljeti nekoga kao sebe.

Vodenjak

Sjene prošlosti mogu izroniti iz tame i postati vidljive – a vrlo brzo će postati jasno i vidljivo što to znači i kako će utjecati na partnerske odnose. Može se pojaviti neka stara ljubav koja vam okupira pažnju i traži da joj posvetite svoje vrijeme, jer je u stanju potrebe i ne može se obratiti nikome osim vama.

Ili ćete možda otkriti tajnu iz partnerove prošlosti ili ćete biti izloženi tajni koja vas brine i čije će vas otkrivanje prilično potresti. Što god se dogodilo, pokušajte s partnerom podijeliti svaki detalj jer će mu podrška biti dobrodošla i potrebna. Prebrodite zajedno sva iznenađenja koja vam sprema kolovoz i iz ovog neobičnog razdoblja izaći ćete mnogo mudriji i stabilniji.

A ako ste sami, na vas djeluje ista energija izranjanja iz mraka - duhovi prošlosti, otkrivanje tajni... Veća je šansa da će se netko vratiti u vaš život, ili da ćete ga pozvati u učinite to i sami, jer možete shvatiti da veza nije gotova, odnosno da nije ni počela, onako kako se trebala odvijati.

Ako počinjete ispočetka s nekim koga već poznajete, imate sve šanse razviti stabilnu, ali elastičnu i ugodnu vezu, koja vas neće sputavati. Pred vama se otvaraju novi ljubavni i životni horizonti, ne ustručavajte se uzeti nečiju ruku i krenuti prema njemu.

Riba

Nesuglasice u partnerskim odnosima mogu kulminirati u kolovozu. Nije to ništa novo, ali je nešto što se već dugo gura pod tepih i rješava. Ali možda ni to nije pravo stanje jer ste možda vi kreator te gomile koja se počela prelijevati.

Sve što niste priopćili, a zaključili ste da je tako kako ste protumačili, dolazi na naplatu. I to može biti stvarno veliko čišćenje vaše veze, koje može donijeti preporod i novi početak. A možda ćete to čišćenje morati napraviti sami jer će vaš partner zaključiti da mu je dosta neopravdanih optužbi i prebacivanja krivnje i da vam više ne želi ništa dokazati.

Ako ste sami, možete osjetiti snažan poriv da se izrazite, da se otvorite nekome tko će vas razumjeti (koji nije terapeut ili "ispovjednik").

A svoju srodnu dušu zaista biste mogli prepoznati po tome što će riječi samo curiti iz vas u njenom prisustvu i nećete moći prestati vjerovati sebi, jer ćete jasno osjećati da vas ta osoba potpuno razumije, suosjeća s vama, da te ne osuđuje i da te neke stvari iznenađuju, nekima se divi, a neke su njoj glupe i smiješne - i to pokazuje otvoreno i spontano, na najšarmantniji način. Ako ste sumnjali da su vaše narudžbe kozmičkoj kuhinji uopće primljene, sada će vam stići puna kolica svega što ste ikada naručili!

02. svibanj 2024 03:54