StoryEditorOCM
ZabavaKAO DA JOJ JE 26

Ova fitness baka ima 66 godina, a na izgledu joj zavide i mlađe; Svaki dan objavljuje golišave slike i ne planira stati

Piše dv
23. listopada 2023. - 19:12

Australijska baka postala je senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj posvećenosti fizičkoj aktivnosti i fitnessu. Lesley Maxwell, koja ima 66 godina i živi u Melburneu, redovito provodi vrijeme u teretani, a zahvaljujući posvećenosti vježbanju izgleda zaista impresivno.

Njeno stanje i izgled oduzimaju dah, a privlače veliku pažnju, posebno suprotnog pola, među kojima je popularnija od svoje unuke. Lesley na svom Instagram profilu redovito dijeli provokativne i golišave fotografije, a većina ih je snimljena u teretani, gdje najviše trenira s unukom Tiom, prenosi Kurir.

Zanimljivo je da je Tia, inače vrlo otvorena unuka, priznala da joj je baka ozbiljna konkurencija kada je u pitanju privlačenje pažnje muškaraca.

- Zovu me čak i 18-godišnjaci, što je zaista smiješno. Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvatam kao kompliment, kul je da sam čak i zanimljiva - rekla je Lesley, koja te poruke smatra komplimentima, prenosi Kurir.

I dok Tiu zabavlja ogromna pažnja koju njena baka dobiva na Instagramu, Lesleyna ćerka Vanessa, koja se baš i ne bavi fitnessom, nije toliko oduševljena maminim objavama na društvenoj mreži.

- Ona je i dalje moja mama, nije kao da je  tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se mijenja, samo da sve malo ‘omekša‘ - kaže Vanessa. S druge strane, Lesley svoje objave na Instagramu smatra dijelom svog posla.

- Zaista volim fitness i uvijek sam u teretani u oskudnoj odeći, ali se i takmičim pa sam navikla da budem na sceni u malom bikiniju. Nije mi problem pokazati takve fotografije. Ne stidim se svog tijela. Moram da budem proizvod u koji vjerujem. Ne želim da se prikrivam i zato volim pokazivati svoje tijelo. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš? - rekla je ona.

Lesley je odlučila postati osobni trener kada je imala 48 godina i pobijedila na svom prvom natjecanju u fitnesu te godine. Ona smatra da svoj mladalački izgled duguje strogom fitness režimu i činjenici da trenira najmanje pet puta tjedno. Nekada je radila kao šminker i na promocijama, a danas je mnogima postala inspiracija zahvaljujući svom životnom stavu i posvećenosti fizičkoj aktivnosti.

 

03. svibanj 2024 05:54