StoryEditorOCM
Zabavadobro jutro

Otkriveno kako se trudna Doris Pinčić kod kuće sprema za ‘Dobro jutro, Hrvatska‘

Piše Gorana Banjeglav Perković/Gloria
3. travnja 2023. - 07:19
Zagreb, 241122. HNK. Svecana 30. dodjela Nagrada hrvatskog glumista za najbolja umjetnicka ostvarenja iz podrucja dramske, radio i televizijske umjetnosti, iz podrucja opere te iz podrucja plesne umjetnosti. Na fotografiji: Doris Pincic.Davor Pongracic/Cropix

Svestrana Doris Pinčić Guberović i dalje neumorno radi, rodiljni dopust zasad ne planira pa je tako i dalje redovito gledamo u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". Voditeljica je u drugom tromjesečju trudnoće, a nekoliko puta tjedno već je u ranu zoru na Hrvatskoj radioteleviziji, gdje je očekuje vođenje uživo popularne emisije, piše Gloria

Sad su na Instagramu Dobrog jutra otkrili kako izgleda Dorisino jutarnje spremanje za odlazak na posao. Na snimci je vidimo u njenoj kupaonici. "Dobro jutro. I to dobro jutro prije Dobrog jutra. Idemo u nove radne pobjede", poručuje ona nakon što se razbudi umivanjem.

Podsjećamo, Pinčić se u studenom prošle godine udala za udala za daruvarskog menadžera Davora Guberovića u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Nakon ceremonije u matičnom uredu, slavili su jednom zagrebačkom restoranu, a Doris je već sljedećeg tjedna nastavila sa svojim poslovnim obvezama. Tri mjeseca kasnije, Doris nam je ekskluzivno otkrila kako je jako sretna i uzbuđena zbog dolaska trećeg djeteta.

"Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris koja je sada u drugom tromjesečju.

Isprva je odjevnim kombinacijama uspješno skrivala da je u drugom stanju, no kako tjedni prolaze, njen je trudnički trbuščić sve vidljiviji. Tako je prošlog tjedna objavljena fotografija na kojoj je Doris, nasmiješena od uha do uha, obgrlila trbuh pozirajući s gošćama.

19. travanj 2024 01:18