StoryEditorOCM
Zabavaznakovi upozorenja

Otkrila da je zaručnik vara po bizarnom detalju na jednoj fotografiji: ‘Dobro da se nisam udala...‘

Piše Mozaik SD
10. srpnja 2023. - 12:14

Priču Amerikanke koja je 26 dana prije vjenčanja sve otkazala prenio je Mirror, nakon što ju je ona sama ispričala preko društvenih mreža.

Bila je prisiljena sve otkazati, veli Starrie Lee, kako se naziva na Tik Toku, jer je na stranicama koje služe upoznavanju odraslih uočila i profil svojeg sad već bivšeg zaručnika.

Prepoznala je dio njegovoga tijela na plahtama koje je taman kupila za zajednički im krevet i stan.

- Uočila sam znakove upozorenja. Neki bi rekli na vrijeme, ali dosta mi je članova obitelji zamjerilo ovaj potez - iskrena je Starrie.

I nemojte misliti kako se spremalo malo, intimno vjenčanje. Ne! Pozvali su više od stotinu ljudi da s njima podijele radost dana uplovljavanja u bračnu luku. Kakva greška!

- Tri godine smo bili u vezi, od toga godinu dana zaručeni. Upoznali smo naše roditelje i obitelj, ispalo je da su brzo i oni "kliknuli". Sve je bilo idilično, dok odjednom moj zaručnik nije predložio da vezu učinimo otvorenom - kazala je Starrie, prenosi Slobodna Dalmacija.

Naljutio ju je prijedlog toliko da je otišla "ohladiti glavu" kod prijateljice na par dana. To je bilo sasvim dovoljno vremena da istraži povijest zaručnikova internet pretraživanja, pa je tako, eto, uočila stranice koje je posjećivao. Među ostalom i onu gdje se fotografirao na "novim lincunima".

Čovjek kojeg, pokazalo se, nije dovoljno poznavala, sasvim sigurno ne toliko da bi se za njega udala...

04. svibanj 2024 07:46