StoryEditorOCM
ZabavaMISS UNIVERSE SVIJETA

Ora Antonia Ivanišević: Željela bih da mi ovo bude nezaboravno iskustvo, a potajno se želim plasirati u top 20!

Piše Lorita Vierda
26. studenog 2021. - 10:15

Hrvatska Miss Universe, Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević već odavno je oduševila javnost svoom pojavom, a uskoro kreće u Izrael na svjetski izbor. Spremne su različite haljine, pa i ona nacionalna, tim je uz nju, a netom prije odlaska ispričala nam je kako se osjeća.

Svjetski izbor je sve bliže, jesi li uzbuđena, ima li straha, treme...?

-Odlazak na svjetsko natjecanja je udaljen još samo dva dana i polako se pripreme bliže kraju. Jako sam uzbuđena i jedva čekam upoznati druge natjecateljice u Izraelu! Strah i trema su zasjenjeni neopisivom uzbuđenošću.

Kakav je plan po dolasku u Izrael? Karantena i pripreme, kako bi to trebalo izgledati?

-Po dolasku u Izrael se prvo trebam opet testirati i u obaveznu karantenu 24 sata, nakon toga nas spajaju s cimericama s kojima ćemo biti do kraja izbora. Imam osjećaj da će ovaj izbor super proteći, pozornica i eventi izgledaju fenomenalno, a luksuzni hoteli u kojima smo smještene da ne govorim…

image
Ora Antonia Ivanišević, hrvatska Miss Universe
Nikša Raguž Lučić

Matija Vuica i Džemila Dilberović kreirale su ti haljine, i poseban nakit je spreman, hoćeš li se moći odlučiti što nositi?

-Naša predivna i talentirana dizajnerica Džemila Dilberović je stvarno jedna od najboljih osoba koju sam upoznala kroz ovo iskustvo. Oduševilo me kada je pristala i ponudila  da će dizajnirati i ručno napraviti nacionalni kostim, u suradnji s Marinom Benković napravile su haljinu kakvu sam i zamišljala i nakit koji savršeno ukomponira sliku. Uz to, gospođa Džemila mi je po mjeri pripremila dosta ekskluzivnih i unikatnih haljina koje će mi sigurno pomoći na natjecanju. Matija Vujica dizajnira završnu večernju haljinu, također po mjeri i sve preciznim ručnim radom, stvarno najveći problem će mi biti koju haljinu izabrati..

Tko i što ti najviše nedostaje?

-Najviše će mi nedostajati obitelj i prijatelji, njihova podrška i njihovi zagrljaji. Malo me strah sama ići i sama se sa svim nositi, ali njihova vjera u mene mi najviše pomaže i kada je najteže.

Što očekuješ od izbora? Kako sve namjeravaš predstaviti Hrvatsku?

-Od izbora bih najviše htjela da mi bude ugodno i nezaboravno iskustvo, a tajno se nadam da ću se bar plasirati u top 20 i pokazati koliko mogu. Naravno, svaki veći plasman bi bio dosad najbolji za Hrvatsku, ali to su već veće želje. Bez obzira kako prođe svjetski izbor, i dalje se vraćam kao pobjednica jer i dalje predstavljam Hrvatsku i i dalje sam Miss Universe Hrvatske.

image
Ora Antonia Ivanišević, hrvatska Miss Universe
Nikša Raguž Lučić

Davno su prošla vremena kad su misice samo željele mir u svijetu, kad sve završi, kako ćeš raditi na nekim svojim ciljevima kao Miss Universe Hrvatske? Imaš li već neke obaveze?

-Imam dosta planova i projekata kao MU Hrvatske i čekaju me kada se vratim. Jako sam uzbuđena i jedva se čekam vratiti tituli Hrvatske missice, čeka vas par iznenađenja..

Čemu se najviše veseliš oko izbora?

-Najviše me veseli upoznati druge cure, iako se već sve znamo preko poziva i poruka mislim da sve jedva čekamo da se uživo upoznamo. Jedne drugima možemo biti najveća podrška jer jedino mi i znamo kroz što mi prolazimo i stresove s kojima se nosimo.

25. travanj 2024 00:57