StoryEditorOCM
ZabavaPOSEBNA JE TO VEZA. EVO ZAŠTO

Koncert Petra Graša povodom Dana Općine Vela Luka

Piše DV
22. ožujka 2023. - 12:41

U Veloj Luci ovih dana vlada posebno i svečano ozračje povodom proslave Dana Općine i blagdana Svetog Josipa. Uz različite zabavne, kulturne i sportske događaje, Općina najavljuje veliki koncert Petra Graše.

image

Petar Grašo u Veloj Luci

Općina Vela Luka/Općina Vela Luka

"Protekle subote tradicionalno je obilježen blagdan Svetog Josipa zaštitnika ovog mjesta, svečanim euharistijskim slavljem i glavnim godišnjim nastupom FD Kumpanija, a proslava će se “zapečatiti“ na poseban način velikim koncertom sjajnog Petra Graše u subotu, 25. ožujka, u Sportskoj dvorani na Moćnom Lazu. Glazbeni spektakl u izvedbi jednog od najuspješnijih domaćih estradnih umjetnika događaj je kojim će Velolučani i njihovi gosti završiti ovogodišnju proslavu, uz pozitivnu energiju, sjajnu atmosferu i kvalitetnu glazbu", poručuju organizatori iz Općine.

U Veloj Luci Petar Grašo nastupao je tijekom proteklih godina u sklopu manifestacije Trag u beskraju, a ovom prilikom održati će svoj veliki koncert. "Jedna od zanimljivih poveznica Petra Graše i Vele Luke je da je ovaj popularni pjevač svoj rođendan proslavio upravo na blagdan sv. Josipa, zbog čega je pregršt razloga za slavlje u Veloj Luci, a u sjajnu proslavu i dobar provod definitivno ne sumnjamo. Ako ste u blizini Vele Luke navratite i pridružite se u proslavi", pozivaju iz Općine.

19. travanj 2024 23:33