StoryEditorOCM
ZabavaŠarmantni Brazilac opet tata

Objavili sretne vijesti: Pedro i Iris postali roditelji: ‘Mama je bila prava lavica, a Isabelle Marie je neopisivo slatka‘

Piše DV/Scena SD
10. ožujka 2023. - 11:12

Maneken i pobjednik prošlogodišnje sezone showa "Ples sa zvijezdama" Pedro Soltz i njegova supruga i manekenka Iris Cekuš u listopadu prošle godine objavili su sretne vijesti o prinovi, a maneken je sada objavio da su postali roditelji malene Isabelle Marie. Pedro je s pratiteljima podijelio fotografije iz rodilišta te napisao da se mama i beba osjećaju sjajno, piše Gloria.

"Isabella Marie Soltz je rođena 10. ožujka u 3:14 s tri kilograma i 48 centimetara. Mama je bila prava lavica, a Isabella je neopisivo slatka. Osim iznenađenja koje je stiglo kasno navečer, sve je prošlo glatko i naša srca su puna ljubavi i zahvalnosti.

Hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda ili predsjednica Hrvatske, još uvijek ne znamo... Ali smo u potpunosti uz nju! Svijet je danas postao bolje mjesto", napisao je Pedro uz objavu na Instagramu. Podijelio je fotografiju malene Isabelle i supruge koja je drži u naručju, a pratitelji su u komentarima ostavili čestitke.

"Nisam zahtjevna trudnica, jedem zdravu hranu, kuham ono što mi se jede. No zadnjih dana tamanim gumene bombone", ispričala je Iris za novogodišnje izdanje Glorije krajem 2022. godine, a Pedro nam je tada priznao da sve što želi jest da beba bude zdrava i da im donese mnogo sreće.

Iris i Pedro su u studenom prošle godine organizirali proslavu povodom otkrivanja spola bebe koji je prije svih ostalih znala samo njihova kćer Lara. Inače, par se upoznao 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, vjenčali su se prije šest godina i nastavili zajednički život u Zagrebu.

22. travanj 2024 04:36