StoryEditorOCM
ZabavaIZ RINGA PRED OLTAR |

OBILAZI JADRAN Slavni meksički boksač Saul ‘Canelo‘ Alvarez sa suprugom Fernandom odmara u Dubrovniku

Piše dv
31. svibnja 2021. - 15:23
Saul ”Canelo” Alvarez nakon pobjede nad britanskim boksačem Billyem Joeom Aundersom u Teksasu  Ed Mulholland/AFP

Sezonu posjeta slavnih Dubrovniku otvorio je meksički boksač Saul 'Canelo' Alvarez koji medeni mjesec sa suprugom Fernandom Gomez provodi na Jadranu.

Jedan od najplaćenijih boraca na svijetu trenutačno odsjeo je u Villi Dubrovnik, a o svom boravku u Gradu te posjetu susjednoj Crnoj Gori izvijestio je na društvenim mrežama.

Sportski mediji javljaju kako je 'Canelo' koji je nadimak stekao zbog riđe kose u boksačkoj karijeri zaradio oko 150 milijuna dolara. Duiljem svijeta odjeknula je vijest da je Meksikanac prije tri godine potpisao najveći ugovor u povijesti sporta. Tvrtka DAZN obvezala se da će mu platiti 365 milijuna dolara za 11 borbi, ali je Canelo raskinuo ugovor u studenom prošle godine nakon što DAZN nije ispunio uvjete, te mu je platila penale.

image
Slavni meksički boksač Saul Canelo Alvarez provodi medeni mjesec u Dubrovniku
Saul Canelo Alvarez

Alvarez je u profesionalnoj karijeri u četiri kategorije dosad odradio 59 borbi od kojih je dobio 56 uz dva remija i samo jednim porazom. Čak 38 puta je nokautirao protivnike.

Canelo trenutno drži naslov u srednjoj kategoriji, a na putu do svjetskog vrha dosad je pobjeđivao velčikane poput Miguela Cotta, Amira Khana, Julia Cesara Chaveza Jr., tukao je Rockyja Fieldinga i pobijedio je i u dvomeču s Genadijem 'GGG' Golovkinom koji je ditad slovio za kralja manjih kategorija.

Alvarezova supruga Fernanda Gomez poduzetnica je iz Meksika, vlasnica salona za uređenje noktiju i boutiquea u Guadalajari s tisućama pratitelja na društvenim mrežama.

25. travanj 2024 20:08