StoryEditorOCM
ZabavaSretne vijesti

Adriana i Duje Ćaleta-Car čekaju drugo dijete: ‘Velika sreća nam dolazi‘

Piše Valerija Bebek/Gloria
19. ožujka 2023. - 13:26

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana Ćaleta-Car uskoro će povećati obitelj. Kako je otkrila na svom Instagramu, par očekuje drugo dijete.

image
Tonci Plazibat/Cropix

"Velika sreća nam dolazi", napisala je Adriana uz video otkrivanja trudnoće. Ova pravnica rodom iz Dubrovnika na originalan je način svojim pratiteljima i javnosti otkrila sretne vijesti. Umjesto klasičnih fotografija u kojima je otkriven trbuh, ona je snimila video koji isprva izgleda kao modno snimanje. Prvo je okrenuta leđima kameri, na sebi ima izrezane traperice i običnu bijelu potkošulju. U trenu kada se okrene i počne milovati trbuh, sve postaje jasno.

Duje i Adriana imaju sinčića Maura, koji je rođen u kolovozu 2021. Tada su živjeli u Marseillesu, gdje je ona i rodila. Par se zaručio u veljači te godine, a dva mjeseca kasnije objavili su i trudnoću, spol djeteta nisu htjeli otkriti. Krajem svibnja 2021. godine vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku, podsjetimo, tada su još uvelike bile prisutne mjere zaštite od koronavirusa. Zato su sve "nadoknadili" idućeg ljeta, par je krajem srpnja 2022. također u Dubrovniku priredio drugo vjenčanje u crkvi svetog Ignacija, ovog puta s njima je bilo mnogo uzvanika.

image
Tonci Plazibat/Cropix
image
Tonci Plazibat/Cropix

O prvoj trudnoći detalje je otkrila za Gloria.hr. "Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", ispričala je tada Adriana.

image
Tonci Plazibat/Cropix

Duje i Adriana su četiri godine bili zajedno prije zaruka i svadbe. Dubrovačka pravnica velika je podrška svom partneru prati ga u njegovim karijernim selidbama, nakon što su živjeli u Francuskoj, gdje im je rođen i sinčić, preselili su u Englesku gdje Duje igra u klubu Southampton, piše Gloria.

image
Adriana Ćaleta-Car/Instagram
25. travanj 2024 06:51