StoryEditorOCM
ZabavaBez dlake na jeziku

Nina Badrić: Žena što je starija to je otpisanija! Muškarac koji smrdi na kilometre je ‘boemski šarmantan‘...

Piše dv
25. kolovoza 2023. - 14:53

Kako ‘običnim‘ ženama, tako i poznatim pjevačicama i glumicama nije uvijek jednostavno izgledati mladoliko, naspavano i zategnuto. U tome im pomažu fileri, botoks i estetski zahvati, no tržište i očekivanja znaju biti nemilosrdni.

U razgovoru za In Magazin Nove TV slavne su Hrvatice oštro osudile današnje nerealne standarde ljepote: "Sve izgledaju prvo isto, a drugo vrlo plastično i jeftino!"

"Jedan je ogroman presing na žene, da moraju biti jako lijepe, jako savršene, jako sve iste, sve slične i da je to onda jedan prototip prave žene", smatra pjevačica Nina Badrić.

"Danas te svijet traži da budeš instagramski popeglan i zapravo se mnoge cure operiraju da bi bile lijepe na Instagramu. Samo ne znam koliko ljudi shvaćaju da Instagram nije real life nego je to nešto gdje svi možemo lagati, svi možemo muljati", pita se Nina.

"Žena što je starija je otpisanija, muškarac što je stariji on je šarmantiji, makar bio debeo, zapušten, prljav, imo trbušinu do zuba, njemu će uvijek naći i reći ‘on je boemski šarmantan‘. A nema veze što smrdi na kilometre, a nama ženama će svaku boru isticati pa prvi komentar će biti ‘‘Ma vidi ovu što se raspala!‘‘, zaključila je Nina za In Magazin.

 

 

 

27. travanj 2024 15:16