StoryEditorOCM
ZabavaROMANTIKA IH UBIJA

Nina Badrić u zagrljaju najpoželjnijeg Srbina. Posvetila mu romantičan post na koji joj je uzvratio ‘Volim te do neba‘

Piše MOZAIK SD
1. srpnja 2023. - 15:07

"Ljudi za poželit! Pričaj nam sve nježne riječi svijeta (romantika nas ubila), mjesec iznad glave i mi sretni", napisala je Nina Badrić na svom Instagram profilu uz sliku na kojoj je u zagrljaju zgodnog muškarca. Nije trebalo dugo da se otkrije o kome je riječ, jer ga je i sama pjevačica označila na fotografiji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nina je naime pozirala sa poznatim srpskim voditeljem i dizajnerom Boškom Jakovljevićem skojim je navodno već dugo u dobrim odnosima. Susreli su se na nedavnom otvorenju novog luksuznog Petram Resorta na kojem su prisustvovala i brojna druga poznata lica poput pjevačice Maje Šuput i glumca Gorana Bogdana.


Jakovljevića prozivaju jednim od najpoželjnijih i najzgodnijih muškaraca u Srbiji, a Nina mu je prije nekoliko godina pjevala na otvorenju revije.


- Boško je balzamiran u vremenu i prostoru. On stari unatrag kao Benjamin Button. A ti Nina, divna kao i uvijek‘, ‘Pored Gorana Ivaniševića, jedini čovjek koji paše Nini Badrić‘, ‘Najljepša žena i najljepši muškarac s ovih prostora‘, stoji u brojnim komentarima ispod slike na koje se osvrnuo i sam Boško.

‘Jao, baš smo lijepi. Ustvari ti, a na meni se vidi da sam sretan jer se nismo vidjeli sto godina. Badrić, volim te do neba i natrag. I kako kaže u scenariju... Da ti bude kao meni kada sam jutros otvorio oči i vidio post‘, napisao je Boško.

05. svibanj 2024 00:24