StoryEditorOCM
ZabavaŽENA ŽENI VUK

Nikolina Ristović šokirala najnovijom objavom: ‘Dobra udovica je samo mrtva udovica!‘ Na njenu ispovijest reagirala Jelena Karleuša, evo što joj je poručila

Piše DV/ Mozaik SD
2. srpnja 2022. - 20:51

Nedavno je izgubila supruga, a sada se Nikolina Ristović suočava s novim problemima. Nedugo nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, srpskog povjesničara umjetnosti i kolekcionara na Nikolinu se sručila i lavina medijskih napisa s izjavama njezina svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, u kojima je on optužio da ga je, ponajprije kako bi završila gradnju vile u Zagrebu, tražila novac dok "mu se sin još nije ni ohladio".

image

 Nikolina Ristović i Viktor Ristović

Pedja Milosavljevic/Cropix

Nikolina je tada reagirala tvrdnjom kako mu je "bol pomutila razum" otkrivajući i kako joj svekar uskraćuje pravo na Vidojevu imovinu, piše Slobodna Dalmacija.

U najnovijoj objavi na Instagramu Nikolina je napisala kako nikada nije očekivala da će postati regionalni fenomen:

- Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem “tu smo” jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… “Greška” koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati. No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svjetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto - stoji u objavi voditeljice.

image

Jelena Karleuša

Pedja Milosavljevic/Cropix

Na objavu se osvrnula i Jelena Karleuša napisavši: "Lutko lijepa, draga, mila i DOBRA, bori se za sebe u inat svih BALKANSKIH MRZITELJA ŽENA, bori se za svoje dijete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Točka. Glavu gore i ne daj na sebe NIKADA NIKOME! Budi primjer svom djetetu za borbu u životu. Svako tko ti riječ kaže, svako tko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom - neka p.... k. Nisi dužna nikome da se pravdaš ili da objašnjavaš, pogotovo ne na ovim prostorima gdje su žene građani drugog reda, gdje mediji i muškarci BRUTALNO gaze sve žensko, gdje je čak i žena ženi VUK! Borba draga, lijepa i pametna, glavu gore jer je život jedan! ".

Za to vrijeme srpski Espreso tvrdi kako  Nikolina traži način da izađe iz financijske krize, a navodno razmišlja i o prodaji skupocjenog nakita, kako bi vratila dugove koji su joj se nagomilali zbog renoviranja kuće u Zagrebu.

image

Supružnici Vidoje i Nikolina Ristović

Darko Tomas/Cropix

Prema pisanju srpskih medija, Nikolina s ruke ne skida narukvicu od 45.600 eura, kao i luksuzni privjesak od 6650 eura, piše, pak, Kurir koji tvrdi i kako nije isključena mogućnost da proda i najdražu uspomenu na pokojnog supruga - skupocjeni zaručnički prsten.

Kako se dosad pisalo, vila u Zagrebu koja se gradi trebala bi imati 500 kvadrata, a do sada je u nju, navodno, uloženo 800.000 eura, no Nikolina nema novca da je dovrši, ni da plaća kredite banci, jer postoje dvije hipoteke, piše Nova.rs. Miša Grof je izjavio kako će osigurati svoje dvije unuke (mlađu Unu Sofiju, koju je Vidoje dobio s Nikolinom, te stariju iz Vidojevog prvog braka sa suprugom Lanom), ali je bio izričit da hrvatskoj voditeljici ne daje ništa.

 

20. travanj 2024 04:26