StoryEditorOCM
ZabavaBITKA ZA NASLJEDSTVO

Nikolina Pišek odgovara Miši Grofu: ‘Prisvojio si Vidojevu imovinu, nemaš pravo njome raspolagati‘

Piše Lada Novak Starčević/JL
23. lipnja 2022. - 14:43

Iako su prije tjedan dana zajedno obišli grob Vidoja Ristovića na Novom groblju u Beogradu i tako mu odali počast 40 dana nakon smrti, njegova udovica Nikolina Ristović i otac Viktor Ristović, u sve su lošijim odnosima.

Dok se naša voditeljica nakon iznenadnog gubitka supruga, kojemu je bilo tek 44 godine, potpuno povukla iz javnosti i posvetila se kćerci koju ima s Vidojem, njegov otac se sve češće oglašava u srpskim medijima s nimalo biranim riječima. U srijedu je šokirao izjavom da je "Nikolina bolesna žena i da želi samo novac", donosi Jutarnji list. 

Nikolina Ristović nam je poslala svoj komentar u kojem, kako kaže, odgovara "na neistinite i grube insinuacije svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof".

I dalje ne želi govoriti o detaljima svog privatnog života i duboko je potresena zbog cijele situacije.

image

 Nikolina Ristović
 

Pedja Milosavljevic/Cropix/Cropix

"Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava raspolagati Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio.

Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kćer je došla u Beograd s povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko liječnika za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života sa ljubavlju brinuo", kaže Nikolina Ristović.

Podsjetimo, Miša Grof je jučer dao šokantni intervju srpskom Kuriru.

"Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti inzistirala da se završi, ona ga je ubila. Ona traži bilježnice u kojima je vodio evidenciju. Hoće imati uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro", poručio je Viktor Ristović snahi preko srpskih medija i dodao da je kuća koju gradi u Zagrebu dvorac. "Pokojni Tuđman nije imao toliku kuću. Samo dnevni boravak ima 200 kvadrata", dodao je.

image

Vidoje i Nikolina Ristović

Ranko Suvar/Cropix

Istina je da je obitelj Ristović posljednjih mjeseci gradila kuću, a Nikolina je vodila glavnu riječ, ali pokojni Vidoje je supruzi uvijek bio bezrezervna podrška, što je sama govorila u svojim prijašnjim intervjuima, piše Jutarnji list. .

"Što se pravnog dijeljenja imovine tiče, imam unučiće i tu ću napraviti sve kako bude trebalo. One će zauvijek biti osigurane, kao što je Vidoje Nikolininoj kćerki u London slao 12.000 funti za studij. Kćerki iz prvog braka. Ja ću ovim dvjema krasnim devojčicama pomagati. Njoj, kao supruzi, dio od kuće može ići, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može dobiti samo dobar savjet od mene i da zadrži kćeri. Za ostalo se može samo nadati", rekao je Viktor Ristović Kuriru.Podsjećamo, obdukcija je pokazala da je Vidoje u trenutku smrti imao 2.83 promila alkohola u krvi, a kao uzrok smrti navedena je upala srčanog mišića.

17. travanj 2024 01:08