StoryEditorOCM
Zabavagenetika i dobar metabolizam?

Nije imala ovakve obrve, grudi, ništa! Jeste li vidjeli kako je izgledala Ivana Knoll kao Miss dijaspore?

Piše dv
24. siječnja 2023. - 10:36

‘‘S obzirom na to da sam veliki gurman i zaista obožavam jesti - to su uvijek muke!  Najveći sam ljubitelj mesa te nastojim izbjegavati hranu koja šteti mom organizmu, mliječne proizvode, šećer, gluten, morske plodove...

Napravim si keto kruh, keto palačinke, zdrave sirove torte i apsolutno se sve nezdravo može se zamijeniti zdravim, samo treba volja za pripremanje‘‘ - ispričala je Ivana Knoll za RTL prošle godine, odgovarajući na pitanje što je tajna njezina dobrog izgleda.

Najpopularnija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije nije pritom otkrivala da je sve ono što nije išlo balansiranom prehranom i tjelovježbom riješavala - estetskim zahvatima. Dapače, ustvrdila je:

"Pobornik sam prirodnog izgleda, ne preferiram ni pretjerano jaku šminku, ali ‘tko voli neka izvoli‘. Svakako podržavam estetsku kirurgiju, ali treba imati mjeru, jer djevojke zaista pretjeraju. No, o ukusima se ne raspravlja. Ako je osoba zadovoljna, tko sam ja da sudim‘‘ - kazala je Knoll.

"Za dobar izgled najviše mogu zahvaliti genetici i odličnom metabolizmu. S obzirom na to da imam itekako velik apetit, moram priznati kako nisam sklona nekom pretjeranom debljanju. Također, cijeli život sam u nekom rekreativnom sportu, a posljednjih pet godina išla sam pet puta tjedno i na ples" - ispričala je djevojka koja se u cijelom svijetu proslavila kao navijačica u atraktivnim opravicama, te je razvila vrlo uspješan posao na Instagramu, gdje je prati impresivna brojka od više od tri milijuna ljudi. 

Oduševljeni pratitelji prate njezine putešestvije po svjetskim lokacijama, na kojima često pozira i u bikinijima koje potpisuje i kao kreatorica.

Premda se posljednjihdana pojavljivala na zabavama u društvu velikih zvijezda poput Jamiea Foxxa i Drakea, u nedavnom podcastu "Barstool Sports" otkrila je njezin "idealan muškarac" i "muškarac iz snova" bivši dugogodišnji partner glumice Hayden Panettiere.

- Znaš li tko je moj broj jedan? Imam jednog tipa koji je za mene najbolji od najboljih. Jedina slavna osoba u koju sam zaljubljena... Vladimir Kličko - priznala je 30-godišnja Knoll. 

Svjetski mediji, pišući o Ivani, tekstove garniraju brojnim fotografijama u kojima su u prvom planu njezine bujne obline, ali i podsjećaju na njezina ranija izdanja, poput onog iz 2016., kad je izabrana za Miss Zagreba i Miss dijaspore, kada njezini atributi nisu bili ni približno toliko raskošni.

image
Youtube Screenshot

Štoviše, bave se i analizom svih zahvata koje je slavna ljepotica napravila, kao i procjenom koliko joj je novca potrebno za održavanje željenog izgleda:

Stručnjaci navode kako sređuje obrve, oči, nos, zube, usne, grudi...

Uostalom, nije potrebno biti ni osobit stručnjak, u usporedbi njezinih fotografija sa SP-a u Rusiji 2018. i ovih sa SP-a u Kataru 2022. razlika je razvidna:

image

Ivanin dekolte na SP-u u Rusiji 2018....

Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image

... i recentni na SP-u u Dohi

Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
24. travanj 2024 21:20