StoryEditorOCM
ZabavaZLATNI LISTOPAD

Nestvarno je toplo, na plažama je kao usred ljeta! Blago svima koji se mogu ovako napajati pozitivom i guštati usred radnog dana

Piše dv
26. listopada 2022. - 16:30

Dvostruko zavidimo, najmanje. Kontinentalci, najprije, zavide nama Dalmatincima, jer je kod nas još toplo, ljetno, šetamo u sandalama i ljetnim haljinama bez čarapa, oni su barem mjesec dana u "patikama" i gležnjačama, s obaveznim jaknama ujutro i već ranije poslijepodne, i to konkretnijima, donosi Slobodna Dalmacija.

A mi zavidimo svima onima koji mogu guštati sve te blagodati prelijepog babljeg ljeta usred radnog dana!

Jer za guštati na moru, pa i u plivanju, idealno je otići na plažu u podne. Kad je sunce  visoko i dovoljno grije za prepustiti se njegovom milovanju.

A "radni ljudi" to ne mogu, pa možemo samo zavidjeti onima koji su, iz bilo kojih razloga, privilegirani da to sebi priušte.

Pa i ako nismo bili ondje, svejedno nas raduju fotografije s jadranskih plaža koje isijavaju mirom i pozitivom. Kad nije sve zakrčeno, pretrpano šugamanima i suncobranima, kad se može mirisati more.

Tko ga miriše uživo, neka to čini temeljito, jer su zdravstvene blagodati morskog zraka brojne, a mi ćemo, do naše prilike, uživati u prizorima zlatnog listopada.

image
Duško Marušić/Cropix
image
Duško Marušić/Cropix
image
Duško Marušić/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
image
Duško Marušić/Cropix

 

05. svibanj 2024 20:44