StoryEditorOCM
Zabava‘ples sa zvijezdama‘

Naša je najpoznatija plus-size manekenka, na Instagramu ponosno pokazuje svoje obline, a sada će okušati u novom izazovu: ‘Moj tajni adut i nije tako tajan...‘

Piše MOZAIK SD
6. veljače 2022. - 11:36

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer spremna je za novi izazov u životu. Kao jedna od natjecateljica showa Nove TV "Ples sa zvijezdama", publici će se uskoro predstaviti u potpuno drugačijem svjetlu i tome se jako veseli.

Novo iskustvo donosi joj i nove izazove, ali spremna je suočiti se sa svima.

"Najviše se pribojavam plesova koji iziskuju najviše fizičke spreme i znanja odnosno plesnog iskustva. Posebno bi istaknula paso doble. Stil plesa koji mi najbolje ide bih rekla da je linijski ples. Linijski ples spada u kategoriju društvenih plesova i samim time dobivam sigurnost i samopouzdanje jer nisam sama u toj 'vatri'", priznaje za dnevnik.hr, a uzda se i u svoje tajne adute.

"Moj tajni adut za daljnje natjecanje i nije baš tako tajan", govori kroz smijeh i dodaje: "Trudit ću se biti što koncentriranija i discipliniranija te svojim trudom pokazati i sebi i drugima koliko je ples predivan."

Uoči toga, Lucija se prisjetila zavidnih uspjeha u modellingu izvan granica Hrvatske, a jedan od njih je i poziranje za naslovnicu uglednog Voguea.

"Osim talijanskog Voguea, svakako moram uključiti onaj najdraži (jer je prvi) intervju za britanski Daily Mail na čak 15 stranica, zatim američki Allure te ABC News. Naravno, uz svoju inozemnu modnu agenciju", pohvalila se.

Lucija je i prava zvijezda na Instagramu gdje ponosno pokazuje svoje takozvane "nesavršenosti" i prava je motivacija drugima, no priznaje da nije oduvijek prštila samopouzdanjem.

"Koliko se sjećam, da, oduvijek sam imala samopouzdanja, ali su i moje vrijednosti prije bile drugačije. Izgled mi je tada značio nešto više nego što mi znači danas, a i samopouzdanje gledam nešto drugačijim očima. Mnoge stvari sam prerasla. Ako to tako mogu reći, sada sam više koncentrirana na glavu nego na tijelo", kaže nam, a ne krije i da joj u takvom razmišljanju puno pomaže i podrška njezinih brojnih pratitelja.

"No, najveća podrška su mi definitivno otac i suprug", ističe za dnevnik.hr.

02. svibanj 2024 00:36