StoryEditorOCM
Zabava‘JOHN WICK‘ S DUBROVČANINOM

Naš sugrađanin Maro Kocković pohvalio se suradnjom s holivudskom zvijezdom Keanuom Reevesom, podijelio je zanimljiv video

Piše B.L.
26. veljače 2024. - 09:57

Naš sugrađanin, Maro Kocković, na društvenim se mrežama pohvalio suradnjom s holivudskom zvijezdom, glumcem i glazbenikom Keanuom Reevesom u Ljubljani.

- Dragi moji, nije najbrži prst, ali je lijepa stvar za podijeliti. Upravo završio jedan od projekata na kojima sam radio par zadnjih tjedana. Američki kolege prezadovoljni, a mojoj slovensko/hrvatskoj ekipi samo mogu duboko zahvaliti za sav megatrud i što smo se pokazali u najboljem produkcijskom svjetlu, napisao je Kocković i podijelio nekoliko fotografija i video.

Reeves je ovih dana boravio u Hrvatskoj, točnije u Preluku kraj Opatije. Zvijezdi filmova "John Wick", franšize "Matrix" i hita "Brzina" društvo je pravio filmski producent Gard Hollinger s kojim je 2011. osnovao američku tvrtku Arch Motorcycles. Kocković je uspio uhvatit‘ i Hollingera za selfie! Inače, Kocković često surađuje s produkcijskim kućama koje običavaju dovesti neku poznatu ‘facu‘ iz Hollywooda.  

Na fotografijama i u videu glumca se može vidjeti u motociklističkoj opremi s logom ‘Arch Motorcycles‘, što daje pravo za naslutiti da je boravak u ‘deželi‘ povezan s motociklizmom. 

Inače, Reeves sa svojim bendom Dogstar nastupa u lipnju na ovogodišnjem INmusic festivalu na zagrebačkom Jarunu. 

 

07. svibanj 2024 10:08