StoryEditorOCM
ZabavaZNAKOVITA PORUKA

Nakon što je objavljena vijest o njezinom otkazu na Uni TV, po prvi puta se na društvenim mrežama oglasila Ivana Paradžiković

Piše MOZAIK SD
4. kolovoza 2022. - 13:41

Jučer je stigla vijest o mnogobrojnim otkazima na Uni TV, a među osobama koje su dobile otkaz spominjala se i novinarka Ivana Paradžiković. Ivana se danas oglasila na društvenim mrežama.

"Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara...", znakovito je poručila na svom Instagram računu.

Što se točno dogodilo s poslom na Uni TV objasnila je danas Ivana novinarima Večernjeg lista:

– Nikada nisam bila zaposlenik Une. Isporučujem sadržaj preko svog obrta na temelju ugovora koji nije otkazan. Jako mi je žao kolega snimatelja, montažera, novinara, svih zaposlenika na televiziji, prije svega vrhunskih profesionalaca, koji su dobili otkaz. I žao mi je što gledatelji nemaju priliku gledati emisiju koju radim jer sam na nju izuzetno ponosna. Vrhunski televizijski proizvod –rekla je Ivana koja uređuje emisiju ''Lice pravde'' koja se nije emitirala u Hrvatskoj.

image

Ivana Paradžiković

Ranko Šuvar/Cropix

Što će biti dalje s Unom TV ne zna se. Hrvatsko novinarsko društvo i Sindikat novinara Hrvatske izrazili su  žaljenje zbog masovnih otkaza novinarima, novinarkama, snimateljima, montažerima, tonskim majstorima, producentima i ostalim djelatnicima u zagrebačkom dopisništvu Una TV.

- Dijelimo zabrinutost za egzistenciju tridesetak kolegica i kolega, sve redom cijenjenih medijskih radnika koji se svojim dosadašnjim radom ničim nisu ogriješili o načela profesije, poručili su iz HND-a i SNH-a.

 

 

20. travanj 2024 02:33