StoryEditorOCM
ZabavaI BOGATI PLAČU

‘Na Valentinovo mi je na račun uplatio 19.000 eura. Tako sebično, nepromišljeno...‘

Piše DV/JL
17. veljače 2023. - 12:35

Kućanica koja živi u Dubaiju napala je svog "nepromišljenog" partnera nakon što joj je na račun uplatio masni iznos da ih potroši za Valentinovo, umjesto da joj sam kupi dar.

Linda, inače 23-godišnjakinja, na TikToku je objasnila kako je njezin dečko prebacio golemu svotu na njezin bankovni račun kako bi proslavila "dan zaljubljenih", ali nije bila nimalo impresionirana. Tvrdila je da je gesta bila "nepromišljena i sebična", a ne romantična.

- U redu, danas je moj čovjek stavio 20 tisuća dolara na moj bankovni račun za Valentinovo. Mislim da je to stvarno nepromišljeno i sebično, iza toga uopće ne stoji nikakva poruka, a ni smisao - objasnila je Linda i dodala da svejedno ide u kupovinu.

- Pusti me da svoje brige utopim u kreditnim karticama - dodala je.

U svojoj snimci, naslovljenoj "romansa je mrtva", žena posjećuje brojne skupe, dizajnerske trgovine unutar Dubai Malla. Linda se zaustavlja u dućanu Christiana Diora i divi se torbi Himalayan Dior, prije nego što skrene pozornost na torbu marke Hermès Kelly, koja je ukrašena u stilu popularne društvene igre Monopoly.

Hermès Kelly torbe u maloprodaji se kreću između 6 tisuća i 11 tisuća funti.

- To je Kelly, izrađena po narudžbi s Monopoly ilustracijama - rekla je.

- Nitko drugi to neće imati, što je ono što volim. Ne želim biti ista kao netko drugi - dodala je. Linda je zatim uživala u obilnom ručku u blizini Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu.

Također, isprobala je i nekoliko pari dizajnerskih cipela za "večeru koju ću vjerojatno na kraju sama isplanirati". Tada je rekla da je ipak odlučila otići kući jer je "nekako usamljena".

- 20 000 dolara i dalje se žali - stoji u jednom od komentara.

- Da, 20.000 dolara je dobar novac, ali radije bih da on izađe iz kuće i kupi nešto što misli da bi mi se svidjelo - objasnio je jedan komentator. Drugi je pak zaključio da je ovaj video još jedan pokazatelj da "novac ne donosi sreću".

26. veljača 2024 09:54