StoryEditorOCM
ZabavaOTVOREN PRVI GAY BAR NA OVIM PROSTORIMA

Na dubrovačko otvaranje Milka stigli influenceri, ugostitelji, glumci, glazbenici, Mato u crvenom paletunu, uvijek spektakularni Andrija...

Piše Lorita Vierda
7. svibnja 2022. - 19:59

Večeras je u povijesnoj jezgri grada u Ulici Marojice Kaboge otvoren "Milk", novi bar koji je namijenjen gay populaciji.  Kuma bara je Gianna Apostolski,  a pristigla je i sva sila uzvanika, Dubrovčana i njihovih gostiju, poput Darije Mikulandre koja je i vodila program otvaranja, Ana Rucner, te nezaobilazni Andrija Seifried koji outfitom neodoljivo podsjeća na Mani Gotovac.

image
Božo Radić/cropix

Odvjetnici, ugostitelji, novinari, estradne zvijezde, influenceri i glumci, glazbenici ali i prolaznici, svi žele vidjeti Milk. Na otvorenje je stigao i dubrovački gradonačelnik Mato Frankovic u prigodnom crvenom paletunu, jer su i brojni gosti u duginim bojama došli pozdraviti prvi ovakav bar na ovim prostorima. Ana Rucner odsvirala je početak otvorenja, a stigao je i kreator uniformi za osoblje, dubrovački dizajner Natalio Đangradović.

image
Božo Radić/cropix

-Zahvaljujem sto ste došli podržati priču koju stvaramo, uživajte u večerašnjem programu - rekao je voditelj i direktor Milka Vicko Lazo, a potom je Mani Gotovac odnosno Andrija Seifried stigao na malu pozornicu i zajedno s kumom Giannom Apostolski razrezao tortu uz mali pefrormans.

image
Božo Radić/cropix

- U Dubrovniku sam uvijek doma, u svijetu imaju izrazi gej i homoseksualac, a u Gradu je to uvijek tubaš. Otvorite Vicko svoj poklon i izvadite ga  - poručila je Mani.

image
Božo Radić/cropix

Na otvaranje su stigle i 'House of flamingo' u čijem su sastavu četiri 'drag queena',  Roxane iz Metkovića, Entity, Kolinda Evangelista i Spazam orgazam koja nastupa pod imenom Jovanka Broztitutka. 

Na otvaranje je stigao i najveći dubrovački ljubitelj žena Nikola Nikić. 

 

 

 

 

24. travanj 2024 05:45