StoryEditorOCM
ZabavaOPAKA KONKURENTICA

Mlada medicinska sestra oduševila gledatelje ‘Života na vagi‘ drastičnom transformacijom; još nije gotova, osim tijela, želi izgraditi i čvrst stav

Piše Mozaik SD
7. studenog 2022. - 14:06

Natjecateljica showa ‘Život na vagi‘, Anja Veber, počela je ostvarivati svoje snove. Naime, 23-godišnjakinja je oduševila gledatelje transformacijom postignutom od prve epizode, piše RTL.

- Moji najveći motivi za prijavu u ‘Život na vagi‘ su zdravlje i želja za trudnoćom, rekla je medicinska sestra iz blizine Daruvara nakon svog dolaska.

Anja je odlučila promijeniti svoj život iz korijena kako bi napokon mogla raditi i nositi ono što želi. Djevojka je također odlučila prestati riskirati svoje zdravlje i slušati uvredljive komentare. Još jedan faktor zbog kojeg je odlučila posvetiti se gubitku kilograma, njezina je želja za trudnoćom u budućnosti, piše RTL.

Tijekom prvog vaganja Anja je plakala dok je pričala o sebi, a od prvog je treninga pokazala veliku volju i posvećenost svom cilju, zbog čega su je mnogi kandidati percipirali kao najveću konkurenciju.

Ana je u showu progovorila i o privatnom životu i odnosima koje je odlučila napustiti.

image
/Rtl/ Screenshot

Ono što je ipak najviše oduševilo gledatelje je sreća u Anjinim očima zbog sve većeg uspjeha i približavanja dvoznamenkastoj brojki na vagi. Voditeljica showa Marijana Batinić primijetila je i da djevojka na vaganje počinje dolaziti našminkana. 

- Samopouzdanje mi je na početku showa bilo nula bodova, a sada smo od nula do sto došli do 70, rekla je Anja u ovotjednoj epizodi showa. Kada ju je trener Edo pitao što je potrebno da održi svoje samopouzdanje, djevojka je rekla iskreno:

- Trud i jednostavno moram sagraditi taj stav koji želim imati, a to je čvrst stav. Ne želim biti ranjiva kao dosad. Kada mi netko kaže sitnicu, mene to povrijedi. A ne želim to.

02. svibanj 2024 08:39