StoryEditorOCM
Zabavazaintrigirala pratitelje

Mislili su da će ostati živjeti u Zagrebu, ali nema šanse! Domenica iznenadila obožavatelje viješću da napušta adresu u metropoli, saznali smo gdje seli

Piše dv
27. svibnja 2022. - 17:26

Glazbenica Domenica Žuvela zaintrigirala je pratitelje nakon što je putem Instagram storyja najavila kako se za nekoliko dana seli iz Zagreba. Naime, glazbenica će u Zagrebu ostati do 29. svibnja, kada se emitira posljednja epizoda showa Plesa sa zvijezdama u kojem je nastupala i sama Domenica, a sada će kolege ponovno bodriti iz studija, piše Gloria.

No, odmah potom Domenica se seli natrag u Split, gdje inače živi, a posljednja je četiri mjeseca provela u Zagrebu zbog snimanja Plesa sa zvijezdama.

Rođena u Veloj Luci, Domenica nam je priznala kako ne može zamisliti da živi u Zagrebu.

"Stvarno volim Zagreb iako me najviše veže za poslovne obaveze. No, ja sam rođena na otoku i potrebno mi je more. Ovih nekoliko mjeseci bilo je stvarno prekrasno, stekla sam neke nove navike, vodila život nenormalnim tempom, a sada se jedva čekam vratiti kući", govori glazbenica.

Čitajte i: Domenica Žuvela iznenadila potezom: Već je rezervirala Arenu Zagreb za 2030. godinu

Dodala je i kako se veseli ponovno vratiti svojoj staroj karijeri - onoj pjevačice.

Protekli su mjeseci za glazbenicu bili izrazito uzbudljivi - u poznatom je showu pokazala nevjerojatne plesačke vještine, najavila je koncert u Areni Zagreb 2030. godine, a nedavno je otkriveno i tko joj je dečko. Osim toga, nedavno je s prijateljicama Mijom Dimšić i Andreom Andrassy otputovala u Beč na koncert glazbenice Dua Lipe.

01. svibanj 2024 20:43