StoryEditorOCM
ZabavaVAŽNO JE ZNATI

Mislila sam da me nešto ugrizlo, ispostavilo se da imam puno veći razlog za brigu i da može biti smrtonosno!

Piše dv
27. rujna 2023. - 16:37

Molly, koja se na društvenim mrežama zove HR_Molly, primijetila je "točku" na nozi i isprva je pomislila da je ugrizena. No počela se brinuti kad je shvatila da to ne nestaje.

“Zapravo sam počela dobivati ​​osjećaj u utrobi da bi ovo mogao biti rak kože”, rekla je u nizu svojih videa koji imaju više od milijun pregleda.

Molly je otišla dermatologu koji je isprva tvrdio da nema razloga za brigu, ali kada je otkrila i točku na usnama koja nikako da nestane, dijagnoza se promijenila.

image
Screenshot/tiktok:hr_molly/

"Rekao je da je to vjerojatno rak kože." Nisam bila psihički spremna za taj šok, za uzimanje uzorka za biopsiju. Bilo je zastrašujuće i pomalo traumatično, rekla je Molly.

@hr_molly Replying to @tonka_01 #greenscreen ⚠️Not all skin cancer will look like mine⚠️ I’ll share more pics soon, along with how I faded the scars on my face. #humanresources #hrtiktok #hrtok #bcc #scc #mohssurgery #basalcellcarcinoma #skincancer #skincancerawareness #basalcell ♬ Delicate - Taylor Swift

Od tada joj je devet puta uklonjen karcinom bazalnih stanica s lica, ušiju, leđa, nogu, prsa i trbuha. Ovaj oblik raka kože obično je izlječiv i vrlo rijetko smrtonosan, prenosi Nova.rs

Međutim, Molly upozorava druge da ne ‘preskaču dermatologa‘, bez obzira na ton kože ili razinu izloženosti suncu.

"Ne trebate se puno izlagati suncu da biste dobili rak kože", rekla je. "Bez obzira na boju kože ili obiteljsku povijest, posjetite dermatologa."

01. svibanj 2024 16:58