StoryEditorOCM
ZabavaJAVNA PALJBA

Miša Grof ponovno brutalno napao Nikolinu Pišek: ‘Od sprovoda nije došla na Vidojev grob, a mogla se slikati gola‘

Piše SCENA SD
17. veljače 2023. - 11:36

Rat između Nikoline Pišek i oca pokojnog joj supruga, Viktora Ristovića se nastavlja, prenosi Scena.

Naime, srpski biznismen sada je za medije rekao da ostavinska rasprava među njima još nije završila, a otkrio je i da Nikolina od sprovoda nije posjetila grob pokojnog Vidoje.

"Što da vam kažem, nikako sam. Od sprovoda se nije pojavila na sinovom mi grobu", rekao je Ristović za srpske medije i dodao da je Vidojevo posljednje počivalište pod videonadzorom.

"Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim", tvrdi Miša Grof. U cijeloj priči, kaže, najteže mu pada što ne smije vidjeti svoju unuku Unu Sofiju

"Kako da mi ne nedostaje? Nije to lako. Ne javljaju se na telefon ni ona ni majka. Kako da je dobijem?", rekao je. Prema njegovim riječima, ne javljaju mu se ni neke javne osobe s kojima je njegov sin bio blizak za života, ali to ga nije iznenadilo. 

Za svoju bivšu nevjestu zbog očitih razloga Miša nema baš lijepe riječi:

"Nije mu mogla doći na grob, a mogla se slikati gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim mrtvim sinom. Lijepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve izdogađalo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvijek gledala korist i materijalni interes", rekao je nedavno.

Podsjetimo, suprug Nikoline Pišek s kojim ima kćerku Unu Sofiju, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović preminuo je iznenada u 44. godini 8. svibnja 2022. godine, a od njegove smrti ova javna svađa, izgleda, ne prestaje.

19. travanj 2024 03:39