StoryEditorOCM
ZabavaNAJBOLJI POTEZ

Mirna iz Života na vagi živi novi život sa 57 kilograma manje, ima novi posao i izgleda odlično: ‘Poanta nije izbjegavati hranu, nego je ne koristiti za rješavanje problema‘

Piše dv
21. rujna 2022. - 18:30

Mirna Posavec koja je u četvrtu sezonu showa ‘Života na vagi‘ ušla sa 135,1 kilograma, a u finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma je tijekom showa potpuno promijenila svoje životne navike a njen a borba tu nije stala, donosi Slobodna Dalmacija.

Kako piše RTL nakon ‘Života na vagi‘ nastavila je uporno raditi na sebi, kako fizički tako i psihički, a u međuvremenu je postala i fitness instruktorica te mikroinfluencerica. Mirna je ispričala koliko joj se život promijenio od showa.

-Život mi se u potpunosti promijenio. Od osobe kojoj je jedino kretanje bilo s kauča na krevet i obrnuto, a hrana opća katastrofa (slatkiši, grickalice, sendviči…) postala sam aktivna osoba koja se bavi svim i svačim, imam hrabrosti isprobati nove stvari i izboriti se za sebe.

Što vaga kaže danas?

-Na zadnjem vaganju imala sam 78 kg. Onaj izlet na 70 kg mi je ipak bio previše ekstreman i to nije težina za mene. Najbolje sam se osjećala na 73-74 pa se sad planiram vratiti na tu kilažu, odgovara sadašnja  fitness instruktorica koja pomažem  klijenticama da postignu svoje ciljeve. Kuhanje joj je velika strast i iako nije veliki stručnjak veli da se zabavlja i uživa u kuhinji.

Koliko često treniraš?

Kad sam u Zagrebu, treniram 4-5 puta tjedno. Sada zbog posla ne mogu imati treninge u 5:30, kako sam bila navikla, ali se trudim ubaciti trening negdje u danu, otići u šetnju po šumi ili hodati između obaveza.

Priuštiš li sebi ikad junk food?

Ne bježim od junk fooda. Poanta nije izbjegavati hranu, nego je ne koristiti za rješavanje problema. Imam dana/tjedana kad sam na skroz čistoj prehrani i ništa mi drugo ne treba, a ima dana kad pojedem cheeseburger, pomfrit sa sirom ili kolač. Kad mi se jede junk, onda si priuštim što želim, odgovorila je za RTL.

 

 

01. listopad 2023 10:41