StoryEditorOCM
Zabava‘Ludilo od jada‘

Mirjana Hrga ‘oštro‘ po mladim Hrvaticama: ‘ Nepismena, ode na nokte, pramenove i narodnjake. Mozak joj ne doseže‘; Glumici Vitomiri Lončar nije dugo trebalo da reagira

Piše dv
4. studenog 2022. - 20:15

Mirjana Hrga na Facebooku je objavila tekst o tome kako danas, po njenom sudu, funkcioniraju mlade djevojke u Hrvatskoj, donosi Slobodna Dalmacija.

"Kaže jutros stručnjak da su djeca na internetu pet do osam sati. Dakle, puno radno vrijeme. Sjedi, gubi vid, malo uči, a sve ostalo – više-manje vodi u sigurnu propast. Tko da ih zaustavi?

Roditelji su još gori.

Stvorili smo svijet ovisnika, beskorisnih voajera, ravan svijetu narkomana, alkoholičara, kockara. Ne pronalazim da su takvi svijet zaslužili po dobru", napisala je Hrga na Facebooku.

Hrgina objava  privukla je glumicu i producenticu Vitomiru Lončar koja joj se požalila da njezini kineski studenti na internetu provode još više vremena.

Mirjana je nastavila komentirati ubacivši u usporedbu prosječnu 20-godišnju Hrvaticu "bez perspektive" koja sluša narodnjake.

"Da vidiš kako se to odražava u Hrvatskoj u stvarnom životu.

Konkretan primjer koji pokriva gomilu istih: u dobi od oko 20 godina, nepismena, ali visi na internetu, doslovno ne zna pisati, neobrazovana, besperspektivna i ne razumije da njoj ne pripada svijet holivudske zvijezde", započela je Hrga.

"Regularna plaća pet i pol, maksimalno šest i pol, pere suđe, sjecka luk, ali kad dobije priliku da za isto radno vrijeme zaradi dvostruko (ne računajući napojnice, smještaj i obrok) ona ne može izdržati od želje da se vrati u ništa.

Ode na nokte, pramenove i koncert Saše Matića.

Što će poslije?

Njezin mozak ne doseže. Kaže internet da je sve moguće - ludilo od jada. I to je ono što će nas pokopati. Privid važnosti bez stvarnog pokrića, a vodonoša više ne bi bio nitko", zaključila je.

image
Goran Mehkek/Cropix
image

Zagreb, 050416. Novinarka i voditeljica, Mirjana Hrga, novo je pojacanje RTL televizije. Foto: Neja Markicevic/CROPIX

Neja Markicevic/Cropix/Cropix
image
Neja Markicevic/Cropix
image
Boris Kovacev/Cropix
image
Boris Kovacev/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image

Zagreb, 200309. Kazaliste Mala scena, Medvescak 2. Domjenak nakon premijerne predstave za djecu " Superspasiteljice ". Na slici: Vitomira Loncar. Foto: Damir Krajac/CROPIX

Damir Krajac/Cropix
15. travanj 2024 01:17