StoryEditorOCM
Zabava#SVINAOTOK, pregršt zabave i pozitivne energije

Matija Cvek & Funkensteins raspjevat će Kalamotu

Piše PSD.
3. srpnja 2023. - 09:54

Na Kalamoti sunce uvijek sja, vlada dobra atmosfera, stoga #SVINAOTOK jer Kalamota Beach House slavi večer glazbe i gastronomije, 22. srpnja Matija Cvek and the Funkensteins će rasplesati ovu inače mirnu oazu.

Večer glazbe i specijaliteta održat će se u Kalamota Beach House u Gornjem Čelu na Koločepu.

Za goste su pripremljeni i brodski transferi s poKalamota Beach House na otoku Koločepu poziva na nezaboravnu večer uz glazbene note i gastronomske čarolije, a za sve posjetitelje pripremljeni su brodski transferi lascima u 19 sati i 19.30 sati s rive preko puta Parka Luja Šoletića. Povratak s otoka je u ponoć i pol, a minimalna dob posjetitelja je 21 godina.

Ulaznica po cijeni od 45 eura uključuje transfer u oba smjera, koncert, bogat izbor gastro delicija i vatromet. Pića će se prodavati po promotivnim cijenama.

Zainteresirani rezervacije mogu napraviti najkasnije do 21.srpnja. putem linka: www.kalamota-beachhouse.com/hr/prijave ili putem QR coda. Nakon prijave, ulaznice za event mogu se kupiti na noć događaja na ulazu u brod, a ako idete vlastitim transferom ili ste već na otoku, ulaznice možete kupiti pri ulasku na event. Za sva dodatna pitanja oko eventa koji se organizira s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika organizatore možete kontaktirati na E-mail: marketing@ dssh.hr 

image

Prijavite se!

Prijavite se! 

16. lipanj 2024 17:04