StoryEditorOCM
ZabavaDečko koji obećava

Mama Maja Šuput ponosna na sinčića Blooma: ‘Bolje on izgovara engleski nego ministar B.‘

Piše dv
31. ožujka 2023. - 19:08

Brojni roditelji htjeli bi svoju djecu učiti engleski jezik u ranoj dobi, ali nisu sigurni kada je najbolje započeti te dvoje kako pristupiti svom djetetu. Tek što su prohodali i progovorili materinjim jezikom, roditelji bi klince, zbog idealnog razdoblja kada mališani iskustva upijaju poput spužve, trebali početi učiti stranom jeziku, piše Gloria.hr.

Kako se to radi, pokazali su Maja Šuput i njezin Bloom. Maleni je već sada srcolomac zbog svog preslatkog, srcolikog oblika lica, frizure i krupnih očiju kojima oduševljava fanove. Otkako se njegova mama u novoj objavi na Instagramu pohvalila da je progovorio na engleskom, dječak je postao senzacija. Pjevačica je objavila video u kojem dječak pokazuje što je naučio. Baš je izlazio iz sobe kad ga je mama na engleskom jeziku pitala koliko ima godina. "Two", odgovara dječak.

Obožavatelji su se raspametili. Evo komentara.

"Bloom je reinkarnacija tvog tate", "Kako je medeni...", "Preslatki Bloom", "Kosu mu ne dirajte, ni slučajno!".Posebnu pozornost privukao je komentar: "Bravo za Bloomića. Bolje on izgovara engleski nego ministar B."

U školama stranih jezika roditeljima se savjetuje da slobodno započnu učenje stranog jezika dok su djeca jako mala. Neće ih preopteretiti s kratkim, svakodnevnim periodima učenja, naprotiv. Smatra se da je oko petnaest minuta učenja kroz igru dovoljno za vrlo malu djecu, a postepeno to vrijeme treba produživati.

Umjesto puštanja crtića na stanom jeziku, s malom djecom treba se igrati, postepeno uvoditi nove riječi i čitati im ne preduge priče, piše Gloria.hr.

image

Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov imaju razloga za zadovoljstvo

Darko Tomaš/Cropix
24. rujan 2023 01:30