StoryEditorOCM
ZabavaMihaela Pavlović ponovno u showu NOve TV

Mala iz Komolca vraća se u Survivor: ‘ Vidim sebe kao vođu tima, ali...‘

Piše DV
23. veljače 2024. - 13:30

Dubrovkinja Mihaela Pavlović iz Komolca vraća se u popularni TV show Nove TV kao prva kandidatkinja nove sezone Survivora. Gledateljima je već poznata iz prošle sezone u kojoj je zbog ozljede bila spriječena nastaviti svoje sudjelovanje u natjecanju. 

U novu sezonu ulazi, kako kaže, još spremnija i nada se ovoga puta sretnom završetku. Vidi sebe kao vođu tima, ali priznaje da to ipak ne bi voljela biti jer u Survivor uvjetim to nije nimalo jednostavno. Kao najveće izazove izdvaja glad i ograničenu higijenu, no kaže da je više ništa ne može iznenaditi, javlja Nova TV.

image

Mihaela Pavlović iz Dubrovnika Survivor

Nova Tv/

 Mihaela je po zanimanju je fitness trenerica s diplomom magistre kineziologije na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Od malih nogu hobi joj je ribanje, stoga se u slobodno vrijeme rado upušta u plovidbu barkom, uživajući u miru i ljepoti rijeke.

Kao njezin najveći životni uspjeh Mihaela ističe osvajanje Rektorove i Dekanove nagrade te priznanje za najuspješnijeg studenta generacije. Mihaela je sudjelovala u drugoj sezoni Survivora koju je napustila zbog ozljede na poligonu, no u trećoj sezoni dobila je priliku vratiti se i ponovno okušati u natjecanju kojem se izuzetno raduje.

 

26. travanj 2024 20:52